Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Köszi!!Erre már én is gondoltam,de nem akartam vissza állítani ,mivel sajnos nem csináltam még ilyet ,és ezért tartok tőle!!!Biztos nem olyan nagy ördöngősség,csak sose írja le senki normális emberi nyelven ,hogy is kellene ,hogy az adatokat tel számokat smseket ne vessze el az ember..Pedig már több forumot is végig böngésztem..Kimondottan erre a problémára senki nem tudott választ adni,pedig sok telón jelentkezik sajnos....
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!!Lenne egy nagy problémám ezze a gyönyörű S2vel!!A kijelző elalvása után kb 40 másodperc után kb 5 ször felvillan a kijelző és szívja is rendesen az aksit..meg már nagyon idegesítő azt hittem valami vírus de nem ...
Esteleg valaki tudja miért csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest