- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLRobi
csendes tag
Létezik ilyen, hogy 18 hónapos frissítési intervallum? Ez azt jelenti, hogy 18 hónap múlva a telefon megjelenése után nem adhatnak ki rá új frissítést? Ez mekkora köcsögség! Lehet, hogy nem egy korszerű telefon, de ha megvan hozzá a megfelelő hardverigény akkor szerintem megérdemelné az új OS-t.
-
LLRobi
csendes tag
Azt hallottam, hogy a samsung galaxy s2-re nem fogják kiadni a hivatalos samsung 4.2.2-es androidot. Igaz ez? És ha igen akkor miért nem?
-
LLRobi
csendes tag
Bizony eltoltak! Nekem galaxy s van (i9000). Szabadtérben wifi-vel kb.3 percig keresett, mire megtalálta aztán baromi sokáig tartott mire frissített. Szóval nincs is értelme mert sosem használom. Remélem, hogy az s2 nem ilyen lesz. Amúgy anya antalbajt kapna ha megtudná, hogy szeretnék mobilnetet, ugyebár a havi 2-3 ezer az neki sok; bár igaza is van, mert úgysem gyakran használnám
-
LLRobi
csendes tag
Tényleg? Csak mert lehet hogy ilyen telefonom lesz. A nokia telefonokban tökéletesen működik, de a samsung-ban nem vagyok biztos.
-
LLRobi
csendes tag
A telefonban a GPS működik offline módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest