- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLRobi
csendes tag
Létezik ilyen, hogy 18 hónapos frissítési intervallum? Ez azt jelenti, hogy 18 hónap múlva a telefon megjelenése után nem adhatnak ki rá új frissítést? Ez mekkora köcsögség! Lehet, hogy nem egy korszerű telefon, de ha megvan hozzá a megfelelő hardverigény akkor szerintem megérdemelné az új OS-t.
-
LLRobi
csendes tag
Azt hallottam, hogy a samsung galaxy s2-re nem fogják kiadni a hivatalos samsung 4.2.2-es androidot. Igaz ez? És ha igen akkor miért nem?
-
LLRobi
csendes tag
Bizony eltoltak! Nekem galaxy s van (i9000). Szabadtérben wifi-vel kb.3 percig keresett, mire megtalálta aztán baromi sokáig tartott mire frissített. Szóval nincs is értelme mert sosem használom. Remélem, hogy az s2 nem ilyen lesz. Amúgy anya antalbajt kapna ha megtudná, hogy szeretnék mobilnetet, ugyebár a havi 2-3 ezer az neki sok; bár igaza is van, mert úgysem gyakran használnám
-
LLRobi
csendes tag
Tényleg? Csak mert lehet hogy ilyen telefonom lesz. A nokia telefonokban tökéletesen működik, de a samsung-ban nem vagyok biztos.
-
LLRobi
csendes tag
A telefonban a GPS működik offline módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest