Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Szikasztok.
A nejemnek vennék egy ilyen telefont a 40. szülinapjára. A kérdésem az lenne, hogy a direkt napsütésben mennyire látható a kijelző?
-
HaZse
őstag
Tegnap ismét előjött az a problémám, hogy 1 nap alatt teljesen lemerült a telefonom. (1 óra készenlét 5-6%-os akkucsökkenés). Ésérdekes módon a telefon sokszor volt pillanatokra is ébrenléti állapotban.
Tegnap kikapcsoltam és kivettem az akut, majd teljesen feltöltöttem. Eddig 20 óra 36 percet ment a telefon és csak 78%-on áll az akkuszint. Tehát akinek hamar merül a telefonja, annak tudom ajánlani a teljes kikapcsolást és az akku kivételét.
Szerintem valamilyen process beragad, amit nem lehet kilőni és emiatt merül jobban a telefon.
Ha tud valaki olyan alkalmazást, ami tudja monitorozni az egyes processek működési idejét és azok CPU-ra való terhelését, azt szívesen meghallgatom.
-
HaZse
őstag
válasz
bernadett79 #2324 üzenetére
Mindenképp megéri. A mondatot nagybetűvel kezdjük, az írásjelekre meg figyeljünk oda, bármennyire is telefonról írunk. Nem beszélve a helyesírásról.
Amúgy ezen az oldalon megtalálod az összehasonlítást.
-
HaZse
őstag
Nem tudom, hogy mi olyan bonyolult a névjegyzék átvitelére? Általában minden telefonhoz adnak valamilyen kommunikációs sw.-t. Azzal áthúzos outlook-ba a névjegyzékedet, majd letöltöd a Go Contact Sync Mod alkalmazást. Ezzel outlook és a gmail kontakt között tudsz oda-vissza szinkronizálni, amit utána már a telefonod látni is fog.
Szerk.: Különben a telefonon a névjegyzéknél a további menünél a Megjelenítés beállításoknál be lehet kapcsolni a SIM kártyán tárolt nevek megjelenítését.
-
HaZse
őstag
Ha valakit esetleg érdekel egy Galaxy S Advace készülék (i9070p), az priviben írjon. Ugyanis eladom a szeretett telefonomat, ami vodás.
-
HaZse
őstag
válasz
mikike1997 #1519 üzenetére
Gondolom, mert a Go jóval több RAM-ot eszik. Plusz a játék is eszik egy kicsit és a kettő együtt (plusz a hátttérben futó alkalmazások/szolgáltatások) együttes mérete már nem fért volna bele a szabad RAM-ba és kilőtte a launchert. Az meg szép lassan töltődött be újra.
-
HaZse
őstag
És vajon a Samsung-nál mivel flashelik meg a telefonokat? Szerintem ott is odin-al. És nem állítják vissza a flash countert.
-
HaZse
őstag
-
HaZse
őstag
válasz
airmax_2.0 #1290 üzenetére
Megsúgom: Ott az Alcatel OT-997 vagy a 997D. (4.3-as, 1GB RAM, 4GB ROM, ICS, a D-s meg dualsim-es és 60 bruttó az ára) De akkor kérlek NE ide gyere, mert ez nem az a topic.
-
HaZse
őstag
válasz
Shyciii #1112 üzenetére
Hát a napokban nekem is csinált hasonló hülyesget a telefon. példáúl tegnap este volt 53% (23h körülÖ és reggel 8-kor már 5%-on volt! Pedig csak a wifi ment, mind eddig rendesen.
A kérdésem az, hogy melyik az a program, ami tudja log-olni és monitorozni, hogy melyik program mennyit fogyasztot és mi ébreszti fel a telefont időnként.
-
HaZse
őstag
válasz
Shyciii #1069 üzenetére
Igaz. De van egy módszer, amivel linux alatt (elég egy UBUNTU-s pendrive), ahonnan meg lehet csinálni a ROOT-olást, plusz linux alól lehet flashelni a kernelt fe. Nem kell hozzá windows-os odin progi. Az ubuntus féle flash eljárás NEM növeli a countert.
Meg is találtam az eljárást: [link]
-
HaZse
őstag
válasz
Shyciii #1067 üzenetére
Arra itt a megoldás, feltéve ha bele mersz ugrani:
"( how to install using DD )
This method does not increase your binary counter, but your phone needs to be rooted so you can perform this!
IF YOU'RE NOT FAMILIAR WITH DD I RECOMMEND YOU TO AVOID THIS METHOD1. Extract the attached file twice. You will end up with a kernel.bin.md5 file
2. Put the kernel.bin.md5 file to /sdcard
3. Start adb shell
4. Do the following commands:
Code:
$ su
# dd if=/sdcard/kernel.bin.md5 of=/dev/block/mmcblk0p15
# reboot
5. Wait for the device to reboot.
"Forrás: [link]
Ez az eljárás NEM növeli a szálálót.
-
HaZse
őstag
válasz
Winchester95 #840 üzenetére
Mint már többen leírták ZOOM-ot nem tud alapból, de tök felesleges - szerintem -. Ha kell, akkor irány a Google Play és onnan szippantsd le a Camera ZOOM FX progit 629 Ft-ért.
Egyébként, ha kisebb kép kell, akkor állítsd át a kamera alkalmazásban (van: 5Mpx, 4Mpx (wide), 3.2Mpx, 2.4Mpx =wide), 0.3Mpx) És közelebb mész a tárgyhoz.
Shyciii
Akkor te kivételes vagy.És milyen ROM van rajta?
-
HaZse
őstag
Nekem vodás van. És nem hűséges.
2 év tejelskörű garanciával. Lehet, hogy eladó lesz, mert olyan munkám fog indulni, hogy egy sima Nokia is elég oda. (Azt nem félteném ha leejtem az építkezésen, ahol koordinátor - is- leszek)
-
HaZse
őstag
Szerintem, akinek fontos a LED értesítő, az olyan telefont fog venni.
-
HaZse
őstag
Ki miért várja az ICS (JB)-t? Amíg nem volt meg az Advance, hanem a Nexus S volt meg, akkor nem tudtam volna meglenni ICS nélkül.
Mióta az Advance-t használom nincs olyan dolog, amiatt kellene. Mondjuk lehet, hogy a kernel jobban kezelné 2 magot, de a véleményem szerint a GB is jól kezeli, hála a Samu procivezérlésének.
-
HaZse
őstag
válasz
dobolson #632 üzenetére
A kevés belső tárhely dolog is igen szubjektív, mert engem pl nem zavar, hogy ennyi. Azért sem, mert ha változnak az igényeim, tehetek bele akár 32 gb-os kártyát, hogy bővítsem. Inkább az zavarna, ha az appoknak lenne kevés hely. Ace-en kemény 158 mega belső tárhely jutott ennek, na az tényleg kevés.
Szerintem azért a 2GB tárhely, ahová telep0thetsz nem olyan kevés.
-
HaZse
őstag
Ez érdekes, mert nálam is hasonló volt a helyzet. Tegnap 23-kor 82%-on állt a töltöttség, estére wifi/mobilnet és néma van beállítva és reggel 10-kor még mindig 82%on állt a töltöttség.
De viszont tegnap a BT-s autórádióval összepárosítva tesztelés miatt 20 perc alat 20%-ot is esett, de utánna ismét vagy fél napig nem mozdult az akkukijelzés.
-
HaZse
őstag
Így tuti, hogy sikerülni fog. Azért jelenik meg 2 meghajtó, mert a uSD kártya az egyik, a másik meg a belső memória.
Más: 2 dologra lettem figyelmes.
1.: A belső memória mérete nálam 4 GB, pedig a specifikációban pedig 8 vagy 16 GB szerepel. [link]
2. Használom a mariska felolvasót, amit megvásároltam, viszont ha bekapcsolom a vezetési mód-ot és csak a hívó nevét aktiválom, akkor is a bejövő SMS-eket is felolvassa. Szerintem ez bug. És néma módban is felolvassa az üzeneteket, de akkor érdekes módon a bejövő hívásokat viszont nem.
-
HaZse
őstag
Egyszerű. Azért, mert alapértelmezésben MTP-n keresztül csatlakozik.
Ha Mass-storage módot akarsz, akkor menj a beállítások->Vezeték nélküli beállítások->USB beállítások és ott kábel nélkül nyomj rá, majd csatlakoztasd a telefon a PC-re. Majd a képernyőn lévő információt kövesd.
-
-
HaZse
őstag
Érdemes lecserélni a Nexus S-et egy ilyen telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest