- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nauri
csendes tag
válasz
Balathruin #43626 üzenetére
Van ennek fogganatnyi jelenléte, A legtöbb Rom alapbol fertozott.
A legtobb Romba a guglit kitiltani sem lehet!
Az Fmod hatalmas elore lepes volt a fozott Romok asztalan, de korant sem kivalo.
Ritkabbak a hibak, mint gyarin, de gyari hasznalat kozben nem indul ujra. Pedig az forralja az aksit, de Fmod nem. Meg fmod a procimat se forralta fel, tehat nem volt ilyen 45Cfok felett, azert erdekes, hogy mennyi csunyasagot bele oltek az ezzel foglalkozok, ki tudja mi celbol.
Egyszer megkerdeznek eggyet, miert kell ezekbe ennyi falovat meg spywaret belegyakni.. vagy mi, ami nem tomeg, hanem magan termek, amit szerintem nem terjesztenek nyiltan, az bizti jobb, de akkor hol itt a minosithetoseg? Na nem ratok irom ezt, csak altalanositottam.
Meg vmi, bar xperia x8 hardresetet nem enged, de még mindig gyorsabb a Gprs, E modul, mint Advance A ja. -
Nauri
csendes tag
válasz
Balathruin #43600 üzenetére
Már mint az Fmod néha nálam bedobta a kulcsot pl az Armageddon Apkra.
De nálam néha telenor hipernetrol is kidobatott. Am gyors meg nem forralja az aksit. En most Az enyemre 1 duos duplamagosnak becezett keszulok Romjat raktam fel! Azota nincs panasz, erdekes, a primitivebb modellekbe jobb a Rom, persze, ezek csak 1 magosak voltak. De mind1, azert vicces 1 Advence 1 duos romjaval.
-
Nauri
csendes tag
válasz
Karcub #43567 üzenetére
Te kulonben mennyi orat neztel rajta filmet? 2 órát? v mennyit? mert a diagrammodbol nem birok meglatni eredemenyt!
Kulonben a kitkatra nincs rossz szo honapok ota.
Meg vmi, milyen keszuleken? advance v más?
Kereszt kerdes tagok! Ez Ace2n is mukodne? Az Fmod v csak Advencen? 3,8 col 800mhz dupla mag.
-
Nauri
csendes tag
válasz
Balathruin #43562 üzenetére
ennél amódnál is uanúgy rezzen, mint gyárinál? áhhhh
-
Nauri
csendes tag
válasz
Balathruin #43562 üzenetére
Flesh! Most látom, a dőlt betűk nem reklám,én marha!
-
Nauri
csendes tag
Naná!
Amúgy Fmodnál mik a hibák? ilyen említésre nemvaló veszteségek pl jegyzettömb nem jön be. Akku melegedés, saját wapböngéző kifagyás...vmi apróság? mert semmi nincs ingyen.Anno haverom xperia x8sa a főzött romra szó szerint elsült!
Értitek, féltem a drágaságom. Béke időben vettem 50ropiér, és szerintem mamár nem tudnám eladi 20ért sem, csak el ne rontsam, najó 1két vetkőzős pókerkari játék rámegy, de Cm secu megmondja,ha bibis a maki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest