- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theJuzer
csendes tag
válasz
crow1975 #1786 üzenetére
Crow, az alatt az egy hét alatt sok app-ot telepítettél? Azon agyalok érdemes-e még próbálgatnom további app-ok törlését, vagyis lehet-e közük a képernyő és a telefon lefagyasztásához / elnémuláshoz / dupla tárcsázás és híváshoz / az android tárcsázó app befagyásához... de attól tartok nem lehet ilyesmi oka.
-
Shyciii
veterán
válasz
crow1975 #1160 üzenetére
crow1975
Én inkább "bugyiba" rakom, mint hogy vegyek rá valami műanyag tokot, ami elcsúfítja. Tudod mennyi időbe kerül a neoprém tokba beletenni? 1mp-be sem...Kivenni szintúgy gyors. Pár nap alatt megszokható, és azonnal kivehető
Amúgy ha épp nem vagyok mozgásban, akkor nekem sincs ebben a neoprém tokban, csak ha épp megyek valahova, és zsebben van, vagy ilyesmi.dJ Peer
Kinek mi a kicsi. Nekem a 4" pont elég, mert a 4,3"-osak zöme, már nem fér kényelmesen úgy a zsebbe, hogy ha leülök, akkor ne nyomjon. Bár most láttam egy kivételt. Sony Xperia Acro S 4,3"-os kijelzővel rendelkezik, de az egész telefon mérete kisebb, mint az Advance. Ez mondjuk dícséretes. Az már nem, hogy Magyarországra nem fog bejönni, ergo sosem lesz rá rendes gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest