Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
DjShockh89 #40395 üzenetére
Fmod-hoz Acef-től kell engedélyt kérned. Ha megadod neki a gmail címed, megosztja a Drive mappáját.
Ami nem a mappában van, azok itt vannak linkelve. -
paolinho
őstag
válasz
DjShockh89 #40260 üzenetére
Én azt mondom, nem kell semmi durva beavatkozás a csere eléréséhez. A lányom Samsung Ace-e kb. 4 szerviz után érett meg egy reklamára a Telenornál. Az arra hivatkozás, hogy ez nem állapot, hogy ennyiszer lefagy a telefon, illetve a márkában való bizalom-vesztés emlegetése egy szép email-kében elég volt arra, hogy felajánljanakaz értékét beszámítva egy új telót. Egy tizest kellett rádobni, és így lett Ace-ből Advanced. Én mondom, nem olyan szőrösszívűék azok
-
kátú
őstag
válasz
dettó
-
sys25
aktív tag
válasz
Akkor biztos ami biztos alapon javíthatatlan fizikai állapotba kell hozni a telót.Pl pályaudvaron átmegy rajta a busz...
Addig nem nyugszom amíg valami úton nem harcolom ki az új telót! -
kátú
őstag
válasz
DjShockh89 #40252 üzenetére
arról szerintem ne nagyon álmodj mert én is csak téglázásal tudtam cserét elérni
-
kátú
őstag
válasz
DjShockh89 #40240 üzenetére
Szerinten Acef párolt rom ját lenne érdemes kipróbálno(tok)d
-
Balathruin
veterán
válasz
DjShockh89 #40240 üzenetére
Üdv.
Az ébresztőre az az egyetlen megoldás, ha más appot használsz. Főzött ROM: Fmod -
válasz
DjShockh89 #28908 üzenetére
szia,
notinál elvileg mindegy, legfeljebb a 3.0 szokott az újabbakon problémázni.
a megfelelő (8/16 gb) firmware verziót húztad fel?
a re-partition opciót kipipáltad?
az odin visszajelzése alapján rendben lefutott a folyamat?
a download mód működik?
(részint) lassú is voltam... -
demars
addikt
válasz
DjShockh89 #28908 üzenetére
Nekem akkor csinàlta ezt. Mikor az usb m megszakadt... de fel sem ment a jb. Nàlad valami màs geb@sz lesz. Ne izgulj! Ha bekapcsolt nincs gond...
Ahogy ìrtam szedd le ismèt a megfelelö romot ( 8gb vagy 16 gb nem mindegy! !!)
Kezd a leìrtak alapjàn elölröl az egèszet. 21999. hozzàszòlàsban Acef android infoban le van minden ìrva.
Nyugi! Odin meg driver beàllìtàsra figyelj!Laptopon mindegy!
-
demars
addikt
válasz
DjShockh89 #28906 üzenetére
Szedd le ismèt a romot lehet h sèrült. Ellenörizd az usb portokat! Alaplapiba dugd! Usb kàbel ok? Csak gyàrit hasznàlj. Odint rendszergazdakèntfuttasd. Kies ne fusson a hàttèrben! Driverek legyenek fennt! Odin beàllìtàsa ok? 3 fàjlosat toltad? Neked az kell!
-
Keem1
veterán
válasz
DjShockh89 #28306 üzenetére
Javaslom elolvasásra Carline blogbejegyzését
-
demars
addikt
válasz
DjShockh89 #20799 üzenetére
Bocs, h csak most írok. Ha már nem kell neked, valakinek jól jöhet!
GB visszarakása nggabi féle rommal: TESSÉKU.I.: A fórumra be kell regelni, hogy le lehessen tölteni a fájlokat!
Most olvasok vissza... látom, már visszatetted a GB-t
-
alex devil
senior tag
válasz
DjShockh89 #20866 üzenetére
Hát ez erősen user error
-
válasz
DjShockh89 #20790 üzenetére
leírtam korábban; gyári adatok visszaállítása, ezt menü alól, és a leírt kód használatával is elvégezheted.
az odin használta nem veszélyezteti a garanciát! -
ninjago
tag
válasz
DjShockh89 #20800 üzenetére
A garancia nekem is kell. Mire értetted?
-
ninjago
tag
válasz
DjShockh89 #20794 üzenetére
Igen azzal. A kiest nem használom.
-
demars
addikt
válasz
DjShockh89 #20794 üzenetére
1. Hsz Carline blogja. Ott le van írva. nggabi fórumba regelj be ott le van írva minden lépés + fotó is van
-
válasz
DjShockh89 #20788 üzenetére
a kies csak ráfrissít, de az is lehet okés, csak a frissítés előtt és után is kell egy teljes nullázás, legalább a gyári adatok visszaállítása, vagy *2767*3855#
odin a javasoltabb, és ott is előtte és utána is teljes reset!
akiknek így felhúztam, ott semmi probléma sem jelentkezett azóta! -
válasz
DjShockh89 #20785 üzenetére
annak ócska, aki nem megfelelően telepítette fel és/vagy nem tudja használni, gányolja...stb.
nem megsértődni, de az csak jelent valamit, ha sok embernek nincs vele problémája, sőt!
igaz, nem kötelező a friss rendszer használata, akinek megfelel/elégséges a gb, az marad azon. -
Tyer
őstag
válasz
DjShockh89 #20775 üzenetére
Ez akkor azt jelenti, hogy a JB ota 2x olynagyors a telo???
-
válasz
pedig a gb nem használja ki a kétmagos procit, csak a böngésző profitál belőle - gyorsítóz -, de maga a rendszer nem, 4.x alatt van csak teljes kétmagos/többmagos támogatás!
illetve, hogy egészen pontos legyek, 3.x alatt kezdődött meg a többmagos procik támogatása, de az ugye a mobiltelefonokat még nem érintette.
aki 2.x firmware verzió alatt marad, az számoljon vele, hogy csak "félgőzzel" megy a telefonján a hardver!
a fogyasztás azért nem nagyobb jb alatt - sarkítok-, mert mind a két mag kihasználásával jobban eloszlik a terhelés, és nem pörög annyira a rendszer, illetve a memóriát is jobban kezeli az új firmware, valamint jobban is konfigurálható a rendszer.
akinél jobban eszi az akkumulátort az új firmware, ott telepítési vagy beállítási hiha van, buherálás (kernel...stb piszka), illetve egy - vagy több - utólag telepített alkalmazás kavar be. -
hungar
tag
válasz
Úgy fogalmaznék a Jb jobban kezeli.
-
hungar
tag
válasz
DjShockh89 #20769 üzenetére
Nekem annyi a bajom vele jobban merül a teló. Gb alatt 6 óra kijelző idő meg volt most már csak 4 óra. Csináltam factor, wipe resetet, 3%ra is lemeritettem az akksit...de még se segített. Most kihasználja a 2 magot gondolom ezért van.
Gb érezhetően gyorsabb volt, JB néha lassan nyitja meg a dolgokat. Ezektől függetlenül nem raknám már vissza a régi rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest