Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12614 üzenetére
Amin röhögtem az a kemény systemUI moddolás. Zseblámpát elindítod és az egész fczik..
legalább csinálná meg ezt minthogy 19 színárnyalatban az ikonokat..
Igen a kemény modderkedés az ikonokkal
Csodálkozom hogy van fasza s2es rootunk.
De legalább a stock rom nem hemzseg a bugoktol. Sőt teljesen jó.nem az a bughalmaz mint amit a Sony művelt az icsel. (akár az nxt vonal). Sokkal porgosebb a mi jbnk mint az ő Icsük.. Szóval a Samu sokkal jobban optimalizált -
vazzz
őstag
válasz
Keeperv85 #12611 üzenetére
Én is a cm10 vonaltól várnám az erősítést, de akik fejlesztenek az xda-n erre a telóra, nagyon széthúznak, semmi összetartás... elkezdték a cm10-et egyébként, de nagyon lassan haladnak vele, többek között nincs audió, ril is egyszer megy, aztán meg nem bootol, recovery témával is küzdenek állandóan... nagyon nyögvenyelős.
Morris:
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz
Keeperv85 #12564 üzenetére
Értem.
Igazság szerint az lenne a problémám ,hogy fent van a Jellymod 2.0 + cocore 4.2
és valamiért a galériából nem tudom beállítani a záróképernyő képet, de a beállításokon/kijelző/háttérképnél meg ott a lehetőség de amikor meg rámegyek akkor csak az alapképeket dobja be. Ebből kifolyólag gondoltam ,hogy hátha tudok belerakni valami értelmes képet. Vagy esetleg létezik más megoldás? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12237 üzenetére
Engem az nem izgatna, csak legyen rá működő root, meg használható firmware.
Ám a független S Advance készülékem mennyit érhet, hibátlan, szinte gyári állapotban, bontatlan fülhallgatóval, töltővel, adapterrel? Garancia a helyi gsm boltba szól, egy évet mondtak rá. Beégés, szériahibáktól mentes.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12221 üzenetére
hogy érted, hogy alap? nincs annyira szétgányolva?
hallod, itt cwmből mehet a kernel flash, bezzeg a sonynál bl-t kellett nyitni blabla... meg instant garvesztés. meg root stock recoveryből... bezzeg sonynál... soha nem kéne sony az tuti.
gondolkoztam sokat a GXI-n az 1 gb ram miatt, de az ICS és az anyagminőség miatt lett inkább a samu.
így már elég jó a multitasking ezzel a kernellel. exdialer és launcher memben tartva, és az egyéb appok elférnek a memben, amiket használok...
van a "híres" htcmania-s chucky bean rom. ajánlotta hozzá a chucky a dev a thunderzap kernelt (xda thread, dev neve, minden említve volt a cikkben), de a thunderzap fejlesztője (varun.chitre) behisztült, így a cocore lett az ajánlott kernel a rom alá... (hogy ez kinek volt jó?)
notmiami: 4.2-t mindenképpen CWM-ből
-
eastsider
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12219 üzenetére
van már 0.65-ös is
a stock samu 0.31-es
siri 3.0.65
thunderzap 0.64xda-n azt írják, hogy siri és a cocore a nyerő. én csak cocoret meg thunderzapot próbáltam (több verziót), de a tz nekem nem adta... meg a dev hozzáállása is tök gáz.. a többiek összedolgoznak, csak ő nem
-
Tyer
őstag
válasz
Keeperv85 #12011 üzenetére
Srácok!
Ne vesszetek össze!!!
Mindenkinek igaza van! A maga szempontjából!
Nekem is 10000szer elmondták, hogy Lithium accut már nem kell lemeriteni, meg feltölteni...fullra, mégis jobbna szeretem amennyire lehet lemeriteni, és cska akkor töltöre tenni, nem használom töltöröl, ha nem muszáj, és személyes (mellé)érzésem az is, hogy ha a töltön hagyom kicsit tovább mint jelzi, hogy feltöltött, jobbna birja. A kollégának abbol a szempontbol adok igazat, hogy ha valaki ugy érzi, hgoy neki ugy jobb, akkor jobb ráhagyni.
A szervizes beszolást mellöztem volna, de tény, hogy sok esetben ma már nem hülyék a felhasználok, és vannak szervizesek,stb, akik nem megfelelöen felkészültek.
Személyes példa:
One X-em hozom el a szolgáltatótól, és mondja a kolléga, hogy 10-15 % alá ne meritsem. Elhittem...
Forumpajtik mondták, hogy ez tévhit, amig nem kapcsol ki semmi baja nem lehet, azt mondjuk nemtudom igaz-e, hogy ha kikapcsol, akkor beéghetnek ionok...Ugyhogy beszélgessünk inkább a telorol, és ne egymásról, végülis egymásért, és nem egymás ellen vagyunk.
Bocs, hogy hosszú lett -
Lirion
addikt
válasz
Keeperv85 #11996 üzenetére
Roppant szórakoztató, hogy ilyen magas lóról ugatod le az embert és még olvasnivalót is ajánlgatsz mellé, amit látszólat te se rágtál át. Idézek:
Amellett, hogy NEM igényelnek formázást, a lítium-ionos akkumulátorok már az első használatkor leadják a maximális teljesítményüket és nem érzékenyek arra sem, hogy az élettartamban meghatározott töltési-ürítési ciklusszámot hány részletben kapják meg. Ennek ellenére havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni és feltölteni őket, hogy a cellák között keletkezett különbségek megszűnjenek. Ezek ugyanis hibás diagnosztikához vezethetnek, azaz például a telefon azt mutatja, hogy már csak félig van az akkumulátor, miközben még majdnem televan, vagy éppen fordítva.
Mihez vezet a rossz diagnosztika? Ha mondjuk gyárilag (a sok állás miatt vagy ilyesmi) különböznek a cellák és emiatt gyorsabban mutatja a telefon az aksi merülését, akkor idővel (egyszer úgyis teljesen lemeríti és feltölti mindenki a telefont) helyreáll a rend és azt fogja látni a júzer, hogy tovább bírja az aksi.
Vagy igaz lehet ennek a fordítottja is, gyárilag úgy mutatja, hogy jobban bírja, mint amennyire ténylegesen és amikor helyreáll a rend, jön a panasz, hogy gyengült az aksi. Ezek a hibák pedig egy "formázás" után múlnak el. Tehát a kolléga megállapítása nagyon is valós. A júzer szempontjából ugyanis lényegtelen, hogy hardveresen javul az aksi vagy a szoftver jelzi pontosabban, ő csak annyit lát, hogy változás következett be, ami igaz.De ugye egy szervizesnek mindig igaza van, mert ő aztán nagyon ért mindenhez,a júzer meg hülye.
-
skifekete
senior tag
válasz
Keeperv85 #11926 üzenetére
Hoppá, azt gondoltam a multiwindowsra írod hogy mire kell
Azért kérdeztem hogy mi az a smali, mert a kérdésre hogy hogy halad a project ezt a választ kaptam:
Hey Antonio!
So i've seen this multiwindow things you work on. I've also seen that you guys found the bug, but is there any way to fix it? I mean will be avielable this feature, or its a dead project?isn't dead but i'm not good with smali,and don't know how fix the bug
Gondoltam hátha itt ért valaki a smalihoz, vagy meg tudja csinálni hogy működőképes legyen.
-
stifi82
aktív tag
válasz
Keeperv85 #11790 üzenetére
Beszéltem 1 spannal közbe és azt mondja hogy azért csinálja mert nincs hálózat és akkor villan fel most 1 órája már nyugiban van remélem ugy is marad, de töltötem le elég sok alkalmazást mozgó háterek stb azt gondoltam hogy esetleg az is csinálhatja. Ha gyári beállítások vissza állítására megyek akkor törli az alkalmazásokat is? Meg ha ugy van a 4es androidot is ha majd meg lesz vagy azokat nem érinti?
-
Notalab
tag
válasz
Keeperv85 #11790 üzenetére
Köszönöm Keeperv85!
Na akkor ezért (is) kell a root, a saját file kezelőjével nem is látok ilyen mappát, hogy data/app, csak olyat hogy andriod/data, de ott meg nincs app. Majd otthon asztali gépen is megnézem, hátha többet fogok látni (meg kényelmesebben), de nagy reményt nem fűzök hozzá. Mondjuk, annyira nem is fontos ez.
Ez a telefon (meg az android) egy csomó kihívás elé állít, és ennek igazából örülök. -
eastsider
nagyúr
válasz
Keeperv85 #11667 üzenetére
www.sammobile.com-on terjednek a hivatalos ROM-ok. illetve KIESen jönnek a frissítések (az orosz is többek között), (olyan mint a PCC a sonynál). szóval elég ofisöl a cucc
nem LEAK. nem orosz hálóról van
nekem is volt minim, de azonnal ment fel flashtoollal a cucc... -
eastsider
nagyúr
válasz
Keeperv85 #11665 üzenetére
sztem abszolút felesleges várni a T-set. ugyan azt fogják kiadni, mint az oroszoknál, csak a T-s szarságokkal (nem tudom samunál hogy megy, de szerintem így valahogy)
már az jó lenne, ha egy másik régióba kiadnák hivatalosan.
(az orosz sem leak, szóval... max náluk tesztelik ki jobban, és utána jön a többi régióra) -
vazzz
őstag
válasz
Keeperv85 #11635 üzenetére
Ez az... szutyok otp-nél semilyen tranzakciót nem lehet végrehajtani anélkül, hogy ne hitelesítsd, még a webkártyás vásárlást is sms-ben kapott számsorral szignózni kell... nem tudom máshol hogy van ez, de elég hihetetlennek tűnik... mondjuk manapság már bármi megtörténhet. Erre jó amúgy virtuális kártya, vásárlás előtt rárak az ember annyi pénzt, amennyi pont kell, egy fillérrel sem többet utána senki nem tud lenyúlni róla semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest