Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Egyszerre válaszolnék a 3 kérdésére.
Az első rész: nekem nem fagy le bár én nem gyári verzióban használom. Vagy Acef Fmod-ját használom amit egy gyári független szoftver kigyomlálva és belerakva pár hasznosabb alkalmazással. E mellé egy root és Cocore 6.2 v 6.8-as kernel és jó kis gép lesz. A másik verzió a CM (CyanogenMod). Ez egyedi főzött ROM. A 10.2-es 4.3.1-es Android alapú. Egész jól szalad a telefonon, szeretem most ezt tesztelem.
2. A Samsung account egy amolyan egyedi profil. Mivel a készülékhez jár a prémium garancia ezért ahhoz szükséges, mert csak azzal tudja ezt megrendelni a Samsung honlapjáról. Egy e-mail cím (bármilyen) és egy jelszó kell. Ezzel tud ott működni és segítséget kérni. A prémium garancia a készülékünk esetén azt jelenti, hogy a honlapról való megrendelés után a szerviz (Telemax) felhívja Önt és megbeszél egy alkalmas időpontot és helyet ahová egy futár ingyen kimegy és felveszi az Ön készülékét. Ha szükséges adnak csere készüléket (Samsung GT-S5830i). Ha elkészült a javítás újra telefonálnak a szervizből és egy szintén alkalmas időben és helyen át tudja venni a készüléket és leadni a csere készüléket. Ez is természetesen ingyenes. A futár minden esetben előre szól ha Ön felé tart olyan 10-15 perccel az érkezés előtt.
3. A recsegő hang az nagyon érdekes, nem hallottam még ilyet. Pedig 2 telefon is van itthon. Anyunak is ilyen van meg nekem is. Ott valami egyedi dolog lehet. Ez esetben javaslom a 2. pontot.
Kellemes karácsonyt kívánok!
Bármi kérdése van írjon bátran segítünk.
-
Gery1987
őstag
-
silvergod
őstag
ezzel a csapattal itt nincs semmi gond,sőt az egyik legjobb!
Azért nem kaptál választ mert lehet senki nem használ ilyen appot??
mivel itt legtöbben az fmodot használjuk a samsung app ki is van szórva belőle mert felesleges....
Életemben nem töltöttem onnan semmit erre ott van a play.... -
üdv,
nem kell 16 órán át tölteni, ez már nem ni-xx akkumulátorral szerelt, de megszoksából mondják még néhányan, mert nem haladnak a technológia fejlődésével.
nyugodtan lehúzható a töltőről a készülék, ha feltöltött állapotot jelez.
kell a gmail, az android alapja a fiók, szükséges a frissítésekhez, letöltésekhez...stb.
a fólia alól kiszorítható a levegő például egy bankkártya segítségével, persze csak óvatosan. -
-
thomasvold
őstag
Ez a szőrösség dolog kicsit túl van lihegve. Pentile matrix-os, nem RGB-s. Én szőrösséget csak a telefon indulásakor a nagy "S" betűnél látok. Máshol sehol,magában a rendszerben sem. Esetleg akkor látható,ha 1 cm-re teszed a szemedhez és erősen figyelsz,akkor észrevehető. De senki nem teszi az orra elé a telefont szerintem. Bár lehet az én szemem rossz,eddig panasz még nem volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest