- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
válasz
gemini #29933 üzenetére
Ezek szerint nem csak én küzdöttem ezzel a hibával... A repülős üzemmódba kapcsolás mindig megoldotta - repülő mód be és rögtön ki, majd minden rendben volt. Amikor meguntam, én elmentem kicseréltetni a SIM kártyámat és mivel már legalább tíz éves volt, egy hang nélkül, ingyen cserélték, még mosolyogtak is, hogy "hű, de sokáig bírta".
Amíg el nem jutsz cseréltetni, tedd fel ezt (vagy valami hasonlót), ez azonnal jelez, ha nincs GSM jeled. A SIM csere óta nekem nincs problémám, de biztos, ami zicher alapon ez az app azóta is fut.
-
nelsonmanian
senior tag
-
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
gemini #27060 üzenetére
Nem unod az offolást? Először olvasunk, aztán kérdezünk!
Nem tudom, feltűnt e jobb oldalon az oldal teteje felé egy bizonyos "Téma tudnivalók" rész?
Ezen belül is az "Operációs rendszer" rész: "Android 2.3.6, 4.1.2"Nem egyértelmű?
Ezen felül minden 2. hozzászólás a JB-ről szól. Nem kellene 3-4 hsznél többet visszaolvasni.Még mindig nem tudtok fórumot használni....
-
vazzz
őstag
válasz
gemini #27055 üzenetére
A felháborodás azért jogos, mert itt vannak olyanok, akik már majd' egy éve itt vannak a topicban, és napi szinten válaszolják meg ugyanazon kérdéseket. Azért egy kicsit unalmas ez, beláthatod. Ott van a kereső fenn, van összefoglaló, van oldalsáv. Ha ezek közül nem tűnik fel egyik sem, az legyen már a te bajod, azért ne kezdd el kiosztani a jónépet, mert nem úgy válaszolnak, ahogy azt te szeretnéd. Az viszont biztos, hogy ha olyan kérdésed lenne, amire nem találsz megoldást egyik helyen sem, nem irányítanának az 1.hsz-hez. Tény, hogy nem teljesen naprakész az 1.hsz, de az oldalsáv és a kereső még mindig ott van....
-
-
davidsz
senior tag
válasz
gemini #25927 üzenetére
Nekem mindkét telefon megvan. Egyszerre használom az Y300-at és az Advancedet.
Dolgozom vele, tehát játék 0.
Net, facebook, skype, telefonálás, Gps.
Y300 3 napot bírja az akku, Samsung valamikor egyet sem.
Y300 sosem fagyott még, Samsung szinte naponta.
Gyorsaság azonos, kivéve ha a Samsung fagyogat.
Kijelzője szebb a Samsungnak.Az Y300 a megbízhatóbb. A Samsung munkára megbízhatatlan.
Az Y300-at intenzívebben használom. Kenterbe veri az Advancedet. Ott tartok, hogy a Samsung megy a háztól és eladom. Nem éri meg a pénzét és a többletet amibe kerül. -
Rocky975
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest