- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
nelsonmanian #29935 üzenetére
Köszönöm!
Rendszer alatt mit értesz, telefon vagy hálózat? Felhívtam a Telenort, és ott azt mondták, hogy ha megint előfordulna ilyen, akkor kérjek új kártyát, mert elképzelhető, hogy programhibás. Természetesen legközelebb már újraindítással vagy repülő móddal fogom kezdeni, csak elsőre a késve fizetés miatt másra gondoltam. -
gemini
aktív tag
Tegnap érdekes dolog történt a telefonommal. Egyszer csak azt írta ki, hogy csak segélyhívás kezdeményezhető. Amikor meg megpróbáltam mégis telefonálni, akkor valami olyasmi szöveg jelent meg, hogy nem vagyok regisztrálva a rendszerben. Én betudtam annak, hogy új előfizető vagyok és pár napot késtem a befizetéssel és még nem érkezett be, emiatt korlátozták a hívásokat (Telenor). Elküldtem nekik gyorsan a befizetett csekk másolatát, majd vártam. Térerő volt folyamatosan, csak hívást nem lehetett kezdeményezni. Kb. két óra múlva tettem egy próbát, és újraindítottam a telefont, és onnantól megint minden rendben volt. Ma kaptam is a szolgáltatótól egy e-mailt, hogy nem voltam korlátozva. Van valakinek tippje, hogy mi okozhatta ezt? A telefon és a kártya is kb 2 hónapos.
-
gemini
aktív tag
-
gemini
aktív tag
Tudtok ajánlani karra rögzíthető sport tokot a telefonhoz, ami kényelmes és normálisan használható is?
-
gemini
aktív tag
Létezik olyan app amivel távsegítséget lehet nyújtani egyik telefonról a másikra?
-
gemini
aktív tag
Kb. egy hónapja van meg a telefon. Amikor átvettem, már JB volt rajta, de kapott egy gyári visszaállítást, és utána toltam fel rá a programokat. A jól beváltakon kívül elég sokat tesztelgettem, eközben két hét alatt kb 3-4 program volt ami egyszer lefagyott. Egyszer nem ébresztett, akkor lecseréltem a gyári ébresztőt egy másikra. A menü nem akadt, az előző készülékhez képest kimagaslóan jól működött még így is. Aztán egyszercsak nem akart tökéletesen működni a GPS, majd teljesen megadta magát. Egy napja nem működött, amikor úgy döntöttem, hogy kap egy gyári visszaállítást megint, hátha ettől megjavul. Sajnos ez sem segített neki, és újabb egy nap után úgy döntöttem mehet a szervizbe, azonban, még előtte tettem még egy próbát kíváncsiságból. Ekkor érdekes módon működött és azóta is szépen muzsikál. Sőt, azóta még fagyás sem volt és a gyári ébresztő is működött mindig. Újraindulás még egyszer sem volt. Én egyelőre teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel, és ami eddig történt vele, az nálam tűréshatáron belül van, bár az előző készülékemmel megedződtem.
Egy kérdés azonban felmerült bennem. Nem értek hozzá, és nem ismerem a háttérmunkát, ez is csak az előző készülékkel kapcsolatosan jutott eszembe, hogy mennyire van eltérés a T-s a Telenoros és a Vodás szoftver között? Korábbi telefonomnál ugyanis mindenki szidta a T-Mobile-osat, szinte mindenki szenvedett vele, míg akinek Telenoros volt, az egyrészt korábban megkapta a frissítést, másrészt szinte egyiknél sem jelentkeztek a hibák. Most is a panaszkodók közül elég sokan a T-nél vannak. Nekem Telenoros van, részben a fenti okok miatt is váltottam készülékkel együtt szolgáltatót is. Ebben nem lehet összefüggés jelen készülék esetében? -
gemini
aktív tag
Itt egy kis félreértés volt. A legutóbbi esetben megkérdezte valaki hogy van-e JB a telefonra, amire azt a választ kapta, hogy el kellett volna olvasnia az első hsz-t. Csak abból nem kap választ a kérdésére. És ez többször előfordult már azóta mióta olvason a topicot. Én nem osztottam ki senkit, hanem egy építő jellegű kritikával próbáltam szolgálni az eddigi tapasztalataim alapján. Amikor legelőször beestem ide, nekem sem volt világos a dolog, annak ellenére sem, hogy én bele-bele olvastam napokig a témába, elolvastam az első hsz-t, és nem tudtam eldönteni, hogy ez a JB vajon gyári vagy mokolt szoftver, emiatt én is megkérdeztem, de nekem normálisan reagáltak rá. Nem mindenki van otthon annyira a témában mint az itt jelenlevők többsége. Én egy egyszerű user vagyok, aki nem kívánja buherálni a telefonját olyan mélységekben, de azért szeretek informálódni. Azóta viszont folyamatosan olvasom és naprakész vagyok. Nem tudom hogyan működik, de számomra nem tűnik olyan bonyolultnak két mondat javítása, és akkor lehet hogy ritkábban teszik fel ezt a kérdést, ha meg mégis, akkor annál jogos lehet ez a hangnem. Mivel újonc vagyok itt, de folyamatosan olvasok, így nagyjából mindkét fél álláspontját ismerem és meg is értem. Ezért írtam le amit leírtam, de semmi feszültésgkeltő szándékom nem volt vele, csakis jó szándékból tettem.
A többiben azonban egyetértünk, én is és sokan mások is kaptak valaszt (elég hamar) a kérdésükre, és illik a kérdés előtt olvasgatni. Részemről lezártnak is tekintem ezt a témát, mert nem szeretnék vitát indítani egy ilyen dolog miatt. -
gemini
aktív tag
Többen megkérdezik, hogy jelenleg milyen rendszerrel érhető el a telefon gyárilag. Ezt a kérdést én is feltettem, amikor először jöttem ide olvasgatni. Azonban mostanában egyre több látogató megkapja, hogy miért nem olvassa el az első hozzászólást.
Onnan idéznék:
"A telefon szoftverét jelenleg az Android Gingerbread 2.3.6-os verziója adja, melyre a TouchWiz 4.0 felületet húzták rá. Az ICS frissítést a gyártó kihagyta és a JB rendszert fejleszti az S Advancedre"
"Jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető a 4.1.1.es Jelly Bean verzió."
Ebből nem hiszem, hogy bárkinek is egyértelmű lenne, hogy már elérhető a JB. Az más kérdés, hogy az oldalsó sávban megtalálható ez az info, viszont az szerintem sokaknak fel sem tűnik, mint pl. nekem sem, amíg nem írta valaki. Ezek alapján nem biztos, hogy jogos a folyamatos felháborodás, inkább frissíteni kéne az első hozzászólásban leírtakat, és lehet, akkor kevesebb ilyen kérdés lenne. -
gemini
aktív tag
válasz
stul87 #26644 üzenetére
Félreértettél, nem estem neked, sőt inkább arra próbáltalak én is ösztönözni, hogy vidd szervizbe, mert a legtöbb embernél, így nálam is tökéletesen működik, és te csak egy hibás darabot fogtál ki. Én épp ezért vettem ilyen telefont, mert itt volt a kiszemelt típusok közül a legkevesebb nyavajgás, panaszkodás, és egyelőre nem bántam meg. Amiket meg a Samsung szervizről olvastam eddig, az is csak pozitív egy Alcatel szervizeléséhez képest, ami volt hogy egy hónapig csücsült náluk, de többször hetek után úgy kaptam vissza, hogy hozzá sem nyúltak. De mindenesetre kérlek majd számolj be a fejleményekről.
-
gemini
aktív tag
válasz
stul87 #26642 üzenetére
Ebben az esetben tényleg szerviz. Igaz én csak háromm napja használom, két apró fagyástól eltekintve semmi problémám nem volt. Mobilnet wifi tökéletes, GPS 2-3 másodperc alatt talál jelet, hihetetlen pontosan leköveti az utamat, telefonkönyvre nem kell annyit várni mint az előző telefonomnál, menü nem szaggat. A hangját egy sennheiser HD 435-tel próbáltam. Hallottam már sokkal jobbat is de ez is hallgatható még, végülis egy telefonról beszélünk.
-
gemini
aktív tag
Köszönöm! Az első hsz-ben az van hogy GB van rajta gyárilag. Van hozzá már esetleg JB frissítés? Rootolni semmiképpen nem szeretném.
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni jelenlegi telefonomat és két esélyes készülék van még versenyben. Az egyik az S Advance a másik a Huawei Y300. Mindkét topikba bele-bele olvastam, de ennyi hozzászólást képtelenség ennyi idő alatt végigolvasni. A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízható a készülék, vannak-e típushibái stb.
Ami nekem nagyon fontos, hogy a GPS és a 3G rendesen működjön, de a programok se fagyjanak folyamatosan és lehessen vele telefonálni, ne kelljen perceket várni mire megjelenik a tárcsázó vagy a telefonkönyv. Játszani nagyon ritkán szoktam vele, de akkor is csak olyanokkal amihez nem kell erőmű, így ez nálam nem szempont. Újraindulás vagy fagyás mennyire jellemző a készülékre? T-nél venném, és ott számolva árban a különbség elég nagy a két készülék között, megéri a Samsungot választani, tud annyival többet, illetve számít annyit az a plusz 256 Mb RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest