- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
müzli
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit én is panaszkodnék. 13 hónapja vettem az S Advancet T-mobilnál, gyári 2.3.6-al. Kb. 2-3 hónapja kezdett el magától kikapcsolni. Mostanra már egyre gyakrabban. Péntek este elkezdtem tölteni, majd szombat reggel azt vettem észre, hogy ismét kikapcsolt. De most valószínű az akksija miatt (is), mert nem vesz fel töltést, hiába próbáltam már másik töltővel tölteni. Azóta be sem bírom kapcsolni.
Van rá készülékbiztosításom is, bír valaki esetleg ilyesmi tapasztalattal, hogy mire számíthatok a szervízben? -
müzli
csendes tag
Sziasztok! 2.3.6-os android van a telefonom, a laptopra nemrég lett feltelepítve a win2007. Azóta nem működik se a bluetooth-os adatátvitel, se a vezetékes... Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
-
müzli
csendes tag
Zárolt képernyőre hogyan lehet gyorsindító alkalmazást, mint pl kamera illeszteni?
-
müzli
csendes tag
Sziasztok! Adatkábellel történő csatlakozási problémáim vannak. Amikor rádugom a telefont a gépre, nem tudok fájlokat másolni, csak a fényképolvasót jeleníti meg. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
-
müzli
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy tud valaki olyan programot a telefonra, ami az elmulasztott hívásokra és olvasatlan sms-ekre figyelmeztet? Gondolok itt valami ledes villogásra, vagy valami hasonlóra... Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest