-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaci63
tag
válasz
lehella #31991 üzenetére
Üdv!
Én az Acef féle Original Extra 131010 rom-ot használom, abba eleve nincs időjárás, és csak be kell másolni a AccuWeatherWidgetMain.apk -t, és a linkelt apk -t, és akkor megjelenik a widgetek között! Tehát a mostani romból az AccuWeatherWidgetMain.apk -t ki kell menteni! Vagy valahogy rá kell jönni hogyan lehetni a mostaniba bemásolni! Esetleg a mostanit kimásolni, majd törölni, és úgy bemásolni az újat! Az AccuWeatherWidgetMain.apk mindenképpen maradjon! -
Csabi1984
addikt
-
pappjoci13
csendes tag
válasz
lehella #27176 üzenetére
Szia háát tegnap volt időm nézegettem de nem találtam még hasonlót sem
most ilyenbe gondolkodok,keresek ebbe elfér jogsi, személyi,bankkártya 1-2 papírpénz nem szeretem a pénztárcát övtáskát csak még nem találok....
Notesz tok/ flip tok - oldalra nyíló, rejtett mágneses záródás - FEKETE - SAMSUNG GT-I9070 Galaxy S Advance
-
stul87
tag
válasz
lehella #27200 üzenetére
Ha a gomb problémámra gondolsz...milyen kezes vagy? Most megpróbáltam jobbal,úgy oké,de próbáld meg ballal,pont a hüvelykujjaddal a hangerő-fel gombon támasztasz,és nem lehetetlen egyszerre megnyomni a kettőt,de azért nekem ügyeskedni kell...meg lehetne szokni,viszont ne csak a millákat tegyük zsebre,hanem tervezzünk annál az asztalnál kérem
(Egy Ace van nálam most cserébe,azon legalább elcsúsztatták a kettőt)
-
pappjoci13
csendes tag
válasz
lehella #27079 üzenetére
Szia lehella.... én erre "Azóta tuti tokom van." lennék kíváncsi milyen?? pár napja már keresgélem a tokokat milyet lenne érdemes hozzá venni ami megvédi szilikon puha, keményebb vagy bőr,műbőr,bankkártyatartósat? Nézegettem kereskedésben is de csak ilyen kinayí x...aarokat találtam jaaa meg zoknikat ááááá válaszodat előre is köszönöm.....
-
Titmouse09
aktív tag
-
törölt tag
válasz
lehella #25047 üzenetére
Nem is akarok nagyobbat tenni rá, de ma rányomtam 10-15G zenét, a maradékra filmet, meg kis helyet hagytam az alkalmazásoknak, de valami miatt csak pár giga adat van meg, a többi meg bekerül a Foundba másolás után amikor meg akarom nyitni...
Nem régi beszerzés, és nem tudom, hogy kártyahiba van, vagy rosszul van formázva. Valahogy rá kellene jönni. Azért vettem mert mostanában sokat vidékezünk. Még van 7 órám az indulásig, utána egy hét múlva leszek megint. Jó lenne valami megoldás, mert nincs tv és térerő a szálláson. -
válasz
lehella #24884 üzenetére
ez nem olyan jellegű hiba, és nem is minden telefon/firmware esetén jelentkezik.
Csabi1984; történtek már szélsőséges esetek, amikor a szoftver hardveres hibát okozott, de ez inkább firmware szinten jellemző.
nem kell/szabad ilyen alkalmazásokat használni, és akkor nem kell izgulni, hogy instabil lesz a rendszer, ellopják az adataidat...stb! -
Keem1
veterán
válasz
lehella #24535 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem nem. Engem személy szerint az őrületbe is kergetne a folyamatos jelzés.
Magamból kiindulva: ha ott vagyok a telefon közelében, de nem tudom felvenni, attól még hallom/érzem (zsebben), tudom, hogy hívtak, majd visszahívom. Ha távol vagyok a telefontól hosszabb időre, úgyis az az első, ha ismét a kezemben van, hogy ránézek, történt-e valami érdemleges.
Lehet, ezért nem tették bele a fejlesztők se(na milyen a probléma levezetésem?
)
-
szivacs1987
aktív tag
-
trobi28
addikt
-
sheep
addikt
válasz
lehella #12594 üzenetére
olyan opciót nem tudsz beállítani, hogy elmulasztott eseményt jelezzen a gombok világítása.
SGS2-n volt ilyen, de ahhoz rootolni kellett, és a systemben turkálni, stb.
Ehhez a telefonhoz még nem csinálták meg és úgy tudom nem is nagyon foglalkoznak vele, úgyhogy marad a noled. Az viszont szívja az akksit rendesen, szerintem nem éri meg felrakni. -
sunyijanika
tag
válasz
lehella #12589 üzenetére
@lehella - NoLED
@redface - Carline logout bejegyzése (sheep - JB frissítés menete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest