Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
Stauffenberg #37370 üzenetére
Túlspilázod. Ez csak egy telefon. Nem tudtam, ki az a Casey Neistat, de emlékszem azokra az időkre, amikor nem volt még okostelefon. Meg arra is, amikor még vezetékes telefon is csak pár helyen volt. Az a baj, hogy nem érted meg a mai üzleti modellt, ami mindenre érvényes: profit. Lámának nevezed azt, aki ilyen telefont vesz, miközben Te magad is megvetted. Én tisztában voltam vele, mit kapok ennyi pénzért, ezért nem is zavar, hogy nem tökéletes gyárilag, majd megoldom, hogy az legyen. Te viszont mindenkit hibáztatsz a rossz döntésedért, mert naivan vásároltál, és most társakat keresel az egyszemélyes lázadásodhoz, miközben írod, hogy simán tudnál romot cserélni, hogy jobb legyen... de jobb picsogni és a "bezzeg a Casey Neistat" szöveggel operálni...(Avatarodból ítélve jó fotós vagy, gondolom nem compact 20-50k-s géppel nyomulsz, mert tudod, az mire képes. Ezért nem is értem, mire számítottál ezzel a telefonnal kapcsolatban...)
Na, mindegy is, további jó lázadozást, én mentem aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest