- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
pepetech #23527 üzenetére
Hát hajrá... nem tudom, hogy ennél hangosabbat hogyan lehet hallgatni halláskárosodás nélkül, de legyen.
Tiger: De igen, lehet, viszont csak akkor, ha fülhallgatóhoz csatlakozik a készülék. Én így hallgatok rajta mindent fülhallgatóval, ha meg csak a sztereó hangszórókat használom, akkor meg a Dolby van bekapcsolva.
-
jupp008
senior tag
válasz
pepetech #22337 üzenetére
Igen, a cél az hogy plusz biztonságként bizonyos programokat még egyszer zároljak ... akárcsak ahogy a biztonsági mappa teszi.
A biztonsági mappát pár éve próbáltam már az A5 telómon, de nem tetszett. Akkor úgy működött, hogy a programokból létrehozott meg egy példányt és külön abba lehetett csak a plusz fájlokat belerakni. (Bár gondolom most is ilyen). Így külön létezett 2 ugyanolyan program különböző tartalommal. Sztem sokkal egyszerűbb lezárni az adott programot és probléma megoldva. -
Astery
senior tag
válasz
pepetech #12509 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű, hogy csak azért vigyázok a telefonomra (és a többi cuccomra is), hogy a következő tulajnak jó legyen. Bár igaz, hogy van egy csóka aki megvette egyszer egy telefonomat és akkor megkért, hogy neki szóljak először ha eladom a következőt - azóta másikat is vett tőlem.
Szóval ez egy belső kényszer - csúnya szóval mánia, szépen fogalmazva igényesség, hogy engem rohadtul zavarna ha egy apró sérülés is érné a telefonomat. Nyilván a használati értéken nem rontana, de adnám el és vennék másikat mert folyamatosan b*szná a csőrőmet, hogy nem makulátlan. De így vagyok a kocsimmal is - arra is tettem üléshuzatot és pl. a tesco parkolóban nem törekszem megállni a bejárat közelében, hanem ott parkolok ahol már kevesen vannak és nagy valószínűséggel nem nyomorgatják össze két oldalról. Persze amikor ennek ellenére lehorzsolódott a lökhárítóm azt nem eladtam, hanem megcsináltattam pedig járhattam volna vele úgy is.Szóval amíg a fejemben nem tudok vmit átállítani, addig ez van -
jksx
senior tag
válasz
pepetech #12503 üzenetére
Előző telefonjaimon 2-3 évet kibírtak az üvegfóliák, (ráadásul azok a pár ezer forintos kategóriájúak voltak). A szolgáltatónál ahol vettem az s9+ telót, ott 57ezer két évre a biztosítás és az önrész is 28ezer. Erre a telefonra már drágább volt az üveg és a military tok, és biztos vagyok benne hogy kibírja a két évet.
-
válasz
pepetech #2580 üzenetére
2ó 47 perc kijelző idővel nekem 33órát bírt a telcsi. Screenshotot is raktam is ide valamikor. Ott valami nem jo szerintem
Más: majd 2 hét után kibontottam a fülest, mert eddig azt hittem hogy a szokásos samsung füles van benne. Hát ez az AKG füles nekem életem első fülese, ami tökéletes, nem akar kiesni a fülemből folyton. Nagyon örülök neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Riasztó topik
- ASUS RT-AC68U
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest