- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomix24 #9498 üzenetére
Én nem mondtam, hogy drága, én azt írtam, hogy kb mindenkinek eltérő tapasztalata volt vele az olvasottak alapján.
Építőiparban dolgozom, és realista vagyok. Ha itt leesik, akkor olyan helyre esik, hogy tuti nem segít rajta a WDG. Szóval nekem elég az XProtecor 3D. Szeretek veszélyesen élni.Ja, amúgy 8 napja Vasárnap reggel iszonyat másnaposan ahogy jöttem be a teraszról a szúnyogháló kifordította a kezemből a telefont, úgy mellkasmagasságból. Kijelzővel telibe pattant rá az ajtó melletti asztal élére, majd a sarkára érkezett a járólapra. Szutyok 2990Ft-os Verus tok megvédte, na meg tuti velem volt a bolondok védőszentje is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tomix24 #8183 üzenetére
Te sajat hosszabbtavu tapasztalatodat irod le, vagy csak ugy olvasgatsz?
8 honapig hasznaltam (kisebb nagyobb megszakitasokkal) xiaomi mi mix2-ot, es a mi mix 2S-et, ami valoban csucsmodell. Lehet ezen vitatkozni, meg lenezoen nyilatkozni, de attol meg az marad.
Sokkal tobb felesleges alkalmazas van "beegetve" itt s9 plus-on, mint pl. ott, (az altalad) kinai vackoknak nevezetteknel, mert ott nincs semmi felesleges dolog telepitve.
A fenyero kulonbseg is akkor jon ki, ha a tuzo napon vagy, de az sem olyan szintu, mint ahogyan te lefestetted, es a napi teljes fogyasztasom max par %-at teszi ki az ilyen jellegu hasznalat.
Amit te is betettel kepeket (videokat) az szigoruan egy gyakorlatot nelkulozo teszt. De ha elfogadjuk, akkor meg azt tamasztja ala, amit en is mondtam, hogy mas keszulekekhez kepest ha, es amennyiben csak a kijelzo megy, akkor teljesen jo eredmenyt produkal az s9.
De ha nem megy a kijelzo es fogy az akkubol az aram (alaptalanul) akkor azt valami a hatterben eszi, mig a masik keszulekben meg nem, akkor a problema itt van... -
csorbajeno
veterán
válasz
Tomix24 #7442 üzenetére
Én ezekkel a launcherekkel úgy vagyok, hogy a telefonok között olyan túl nagy különbség nincs az átlagfelhasználók számára (köztük én is), így én személy szerint nézem a kinézetet is, amibe a launcher is beletartozik. Az utolsó telefon, amin launchert használtam, az a Windows 6.5-ös Omnia II volt, azóta S3, S6 és most az S9 van, mindet gyári felülettel használtam. Nekem ezek az ikonok is tetszenek.
-
petesejt
aktív tag
válasz
Tomix24 #4772 üzenetére
4k60 videó. (Mától egy hétig lesz elérhető.)
Valaki megírhatná nekem, hogy jó-e a videó, mert nálam (Core i5 2500, GTX650Ti) az MPC-HC alatt akad kicsit. Vagy hogy milyen lejátszót használjak hozzá (ha azon múlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Fűnyíró topik
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest