- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
Én tudok még egy furcsaságot a kamerával kapcsolatban. Pl. most sötétben nézzétek meg az eget, azon az oldalon, ahol a bekapcsoló gomb van, eléggé zajosodik. Kb. egy fél cm hosszan a kijelző közepe felé, az egész kijelző jobb oldalán széltében erős zaj van kékes, pirosas árnyalatban. Nem csak az elölnézeti képen látszik, hanem a kész fényképen is csak gyengébben.
Ezen felindulva megnéztem itthon egy A5 2017-et(android 8.0 van azon is) az is ilyen és egy A5 2016-ot(android 7.0) is megnéztem, azon pedig nem láttam, lehet az nem elég fényerős és azért nem látszódik.Mindenesetre elég furcsa.
-
Teal'C
veterán
válasz S e t h #8391 üzenetére
Nekem pl csak fekete téma van, de ezen kívül nem csináltam semmit max felbontás 85% fény kb videó közben 100%, na jó AOD nuku. Ami viszont tényleg igaz az az hogy a gsm rész az keményen fogyaszt főleg ha állandóan keresgél. Szerintem a 3-5 óra közti Sot- ba felhasználástól függönen mindenki nyugodjon bele.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
(#8383) Hiei11!
Semmi közösség...(nincs rá szükségem)
Kb 2-3 db messenger.
A viber ma kb 4-5 üzenetet közvetített.
Én ezt nem értem!
Egyértelműen a Samsung idióta hülyesége eszi az akkut, vagyis a VR, és a Bixby.
Én értem, hogy kell az ájjjfoon majmolás, de hogy ne lehessen tiltani
Ma pl. 30%-ot ettek ezek....(#8391) S e t h !
Én értem ezt, de más készülékeknél miért nincs ez?
Ügy látom más gyártók leszarnak mindent, próbálnak a felhasználók kedvlében járni, ami között kétségtelenül ott van az akkumulátor idő is.
Sokaknak az akku a legfontosabb!
Én már 2x elhagytam az s9 plus-t, és ismét gondolkodom rajta.
Hiába a sok egyéb, más, jó, vagy pozitív tulajdonság, ha nem bírja ki a munkanapomat nem tudom használni.
Akárhogy nézzük erről csak a samsung tehet, mert egész egyszerűen a hasonló akkumulátor-kapacitású konkurenciák üzemidejét nem képesek hozni.
Miért?
Mert nekik fontosabb, hogy legyen asszisztens, meg virtuális közeg.
nekem, és sokaknak erre nincs szüksége, ellenben szeretne egy munkás napot kihúzni szuflával...Mindenki:
Az ember kénytelen lesz hasonló tulajdonságú telefon után nézni emiatt a fránya akku miatt.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Teal'C
veterán
válasz Zsozsoka 74 #8390 üzenetére
Telefon törlés menüből, magáhoztér, kikapcs, recovery gyorsítótár törlés majd factory reset. magáhoztér beállít. Samsung Cloud ból vissza.
Ennyi.
-
S e t h
nagyúr
válasz HUTCHDB #8382 üzenetére
S8 széria óta vmi nem oké ezzel kapcsolatban.
A korábbi szériákhoz képest indokolatlanul sokat fogyaszt készenlétben. Plusz nagyon érzékeny a térerőre, szinte csak egy adótorony tetején nem zuhan a töltöttség.
Nem tudom mi okozza ezt, de pár évvel korábban éjjelente 1-2%-os csökkenés volt csak jellemző, most ez vagy lehetetlen, vagy a kőkorszakig le kell butítani a telefont hozzá.
Szerintem egészen egyszerűen ennyit tud a telefon, ahol kimagasló sot van, ott minden fekete, csökkentett a felbontás etc,etc.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vodrosjozsi
őstag
Na, ma meghozta a mikulás a dex-et. Nagyon jó cucc, de igazából ez a tapipados megoldás rémes. De amúgy minden tuti
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Teal'C
veterán
válasz Fitzgerald #8384 üzenetére
Nekem is hasonló volt a gyerek ovis ballagásán 4k ban csináltam videót aztán mikor visszanéztem majdnem földhözcsaptam a telót mert akadozott a felvétel. Reset után jó lett és a nyaraláson csodás videókat csináltam.
-
Fitzgerald
veterán
válasz csorbajeno #8361 üzenetére
Aha ott.
@T0rnad0
Túlszaturáltak voltak a képek, a makrók elmosottak voltak, a 4K videók sem igazán közelítették ezt a minőséget.
-
Teal'C
veterán
válasz HUTCHDB #8382 üzenetére
Mennyi közösségi app-od van??? Esetleg próbáld ki nélkülük aztán egyesével rakd fel. Nekem Viber, Duo,Gmail van ezen kívül semmi.
Telepített appok:
ACR,
androidVNC,
andromeda,
Angry Birds,
Antutu,
Autodesk,
AVD,
AZ Screen Record,
Cib,
Duo,
Earth,
Flow Free,
HorizonGo,
IMDb,
Mahjong,
MediaPlayer remote,
MXPlayer,
Netpincér,
Opera,
Parkolás
Penup,
QloudMedia,
Simple unrar,
SoundWire
Substratum,
Szókereső,
Smart Probe,
themeGalaxy,
TrialExtreme 4,
Vestel smart Remote,
Viber,
Weather now,
Wifi Analyzer,
XploreLetiltott appok:
Bookmark provider
Briefing
Chrome
Facebook
Facebook App Installer
Facebook App Manager
Facebook Services
Linkedln
Power PointLetörölt amire emlékszem:
Google Music és társai
Ezek szinte mind állandó alvó állapotban vannak. Nem is futnak sosem a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez teljesen igy van!
Keszenletben van baj, mint ahogy irtam is, tehat ha nem.nyul hozza az ember, akkor is merul alaptalanul orankent kozel 5 %-ot." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #61600768 #8373 üzenetére
A java box a szervizek odinja, ha lehet így mondani.
Annyi a különbség, hogy a szoftveresen "halott" telefonokat ezzel is vissza lehet hozni, és ez teljesen a gyári, gyári (tehát a gyártó sori) állapotra állítja vissza a telefont.
Az általad említett partíciókat is egyenként rendezi, törli, újra partícionál." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Teal'C
veterán
válasz vodrosjozsi #8378 üzenetére
Hát igen de ezzel le is szögezhető hogy nem a kijelző eszi az akkut. Nekem folyamatos videóval volt már 13 óra is még a Note8-on ezzel csak 10-11 óra jön össze.(wifin) De egyszer sd kártyáról ment 10 órát a saját lejátszójával.
Konklúzió: A kijelző egyszerűen csodálatos és iszonyat keveset fogyaszt. Aki mást mond az hazudik. Bárki ki tudja próbálni.
Szerintem a sok hülyén optimalizált app zabálja le itt egy két ember akkuját. És ne vegyétek alapul ami a fogyasztásnál van én a Qloud Media-t használom videó stream-re és most is azt írja felhasznált energia 0% az akku használatnál meg meg sem jelenik lehetnek más appok is ezen kívül főleg közösségi téren a Face pl 4 app ból áll de ezt csak akkor látod ha megjeleníted a rendszeralkalmazásokat is az alkalmazáslistában, mondjuk nekem mind le is van tíltva.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Vágjátok, hogy úgy jön össze 10 óra kijelzőidő ha folyamatosan videót néztek akár youtube-on, akár offline?
Ez a 4 órától megy a teló, minden szarral és délután 4-6ig bírja 2 óra kijelzőidővel az krva jó. Nekem 4 óra kijelzőidőm van 14 órából[ Szerkesztve ]
-
-
medosz11
tag
Teljesen lezárt (fekete) képernyőn hogy lehet megcsinálni, hogy megjelenjenek az értesítések? Always On Amoled nélkül!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #8370 üzenetére
Nem, visszaszolt, hogy csak odinnal tesznek ra, de az 5 fajlosat...vagy kicserelik az alaplapot, meg az akkut is, ha szar az uzemidom.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #61600768 #8365 üzenetére
Korabban, mar megvolt.
Van egy baratom a samsung SES-ben levo szervizben itt Debrecenben, beviszem majd, hogy ők tegyenek ra egy gyari legfrissebb fuggetlen romot." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy S9 vételében,egyetlen ellenvetésem van vagy bizonytalanság az amoled kijelző beégés. Mennyire jellemző és milyen intezitású használat mellett jelentkezik? Üdv -
HUTCHDB
nagyúr
Offba teszem, akit nem erdekel, vagy zavar az akkuido/energiagazdalkodasa a telefonnak, az tivabbgorgethet.
Szoval ma szinte nem hasznaltam a telefont, epp ha van 1/2 ora kijelzoidom, de igy is 67%-on allok.
Ahigy neztem orankent olyan 3-4 % az akku fogyasa keszenletben, minden fel piszkalas nelkul.
Ezzel valamit kezdeni kell, mert itt valami nem kerek, igy csinaltam ma (del korul) is egy resetet, de azota is ugyanolyan." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
T0rnad0
addikt
válasz Fitzgerald #8359 üzenetére
Mi volt a problémád vele?
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #8361 üzenetére
Igen ott van.
-
stilo18
addikt
válasz Fitzgerald #8359 üzenetére
Hogy lehet törölni a kameráét?
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Fitzgerald
veterán
Én is rendelek egy ilyen 128-as Evo-t szerintem. A múltkor Alice in Chains koncert alatt kifogytam a tárhelyből 4K 60fps videózás során. Amúgy meg amióta töröltem a kamera app cache-t, azóta jó képeket/videókat készít (volt vele problémám korábban, főleg a videózással) az S9+ nálam is.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Teal'C
veterán
válasz kazanka #8351 üzenetére
Mindenki ott vásárol ahol akar meg amit a zsebe bír.
Az Ebay elég biztonságosnak mondható 187 vásárlásból 0ft vesztegégem lett eddig volt nem 1 30e körül. Kaptam hamis 256gb kártyát nem ettől a cégtől 2 nap múlva a számlámon volt a pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
-
glacious
addikt
válasz #61600768 #8341 üzenetére
Garantált szekvenciális írás értékek a szabványok esetében:
U1=10MB/s
U3=30MB/sNem 100/90, mert azt a gyártók írják a termékeikre, de ha hozzák a garantáltat senki se szólhat semmit.
A csatolófelületelek elméleti átviteli sebessége:
uhs-i: 50 v. 104MB/s
uhs-ii: 156 v. 312MB/s
uhs-iii: 312 v. 624MB/sTelefonba biztos nem tesznek max. uhs-i csatolót.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz kazanka #8345 üzenetére
Akit Bodrik néz a legjobb és leg megbízhatóbb kereskedő nagyon sokat rendeltem már tőle minden temék hibátlan, itt is őt preferálják ha kicsit keresgélsz és nem véletlenül. Hibás termékem még nem volt de olyan volt hogy elkeveredett szó nélkül küldött másikat légipostán.
Amilyen áron dolgoznak nem csoda ha tud akciózni, bár a magyar árakhoz hasonlítva nincsenek túlzottan elszállva.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz #61600768 #8341 üzenetére
De azt ugye tudod, ezt a sebességet max egy usb 3.0 kártya olvasóban pc-n keresztül kapod meg, telefonban tuti nem, én is mértem az enyémet, az sem érte el ezt, pedig ush3-mas
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
Amit bodrik linkelt u3 micro sd az 10 ezer ft. Egy u1 meg 7-10 ezer ft.
U3 sebessége 100/90
U1 sebessége fele annyi u3hoz képest...nincs miről beszélni.
-
törölt tag
válasz hackeeeee #8339 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval se hogy "megkottyan" egy régi kártyának. De amit bodrik linkelt 2x 3x gyorsabb, ennyit simán megér az a pár ezer ft. Mondok egy példát. Lassú kártya..Másolsz sdről valahová vagy fordítva de közbe lőnél egy 4k 60 fps videót ami pont sdre ment plusz még lehet valami más app is éppen az sdét használja ekkor már elmehetsz inni egy kávét.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #61600768 #8338 üzenetére
Az, hogy "4K-hoz való" az még alapjában véve szubjektív, ezért is mondtam. Nekem a 64GB-s narancs EVO kártyán ~30-35GB cucc volt, több pár GB-s videóval, és meg sem kottyant neki, rögzítéskor, és pakolgatáskor sem. Note4-ben kezdtem, utána S7E-ben, és most tesómnak ott van a note8-ban a kártya.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
4k 60 fpshez kell az evo kari ami bodrik linkelt. Már nem egyszer ütköztem abba hogy 4k 60fps videók szerkesztése, pakolgatása stb közben csak tekert a homokóra! Mihelyst kicseréltem pikk pakk lehetett dolgozni az ilyen fájlokkal. Nem viccből van oda írva hogy ez való 4khoz. Egyértelmű hogy régi kártyákra is tudsz irni 4k fájlokat de itt az írás/olvasási sebesség a lényeg. Sebesség = idő = kényelem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Korábban már én is írtam, hogy nekem egy sima samsung class 10-es kártya van benne, semmi evo, semmi flanc, kb. 6 éve vettem, és vidáman megy rá a 4k. 60fps.
-
P3Dr0
senior tag
Gondoltam ránézek a SOT ra de nalam 6-7 óra simán megvan mindenféle mokolás nélkül.
-
Tiger.
nagyúr
-
DDA40X
aktív tag
Az összefoglalóban azt írjátok, hogy az a bazi drága "Dome Glass" cucc nem az igazi. A neten sok helyen jókat írnak róla, ezért nem igazán értem.. De ha nem éri meg, akkor tudnátok mondani olyan üvegfóliát, ami normális és lefedi teljesen a képernyőt. Még jó pár hét mire elvileg meglesz a teló. Szóval jó előre szeretném kinyomozni, hogy mit kell rá venni. A tok téma azért már jóval egyszerűbb lesz. De a fólia...az régen is kifogott rajtam.
Egyébként a kijelző üvege mennyire strapabíró karcolásügyileg? Ha esetleg egy darabig védelem nélkül maradna..[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz csorbajeno #8321 üzenetére
Hát igen. Még azt nem akartam de úgy tűnik 1 hónapos ingyen próba van, azt kipróbálom. De kb ezért vettem a DEX-et, azért ez elég g.ciség.
na de majd nézek valamit xda-nSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Teal'C
veterán
válasz jupp008 #8325 üzenetére
Amikor telón megnyitod akkor alul ott van/vannak a kapcsolók ki/be azután felül mentés. De miután mentetted nem lehet már ki be kapcsolni. Amúgy nekem minden felvétel működik. Javaslom őrizd meg az eredetit meg a mentettet is, az eredetin lehet zenét stb... szerkeszteni.
-
nbukta77
addikt
Rajtam kivul jott valaki iphone x- rol?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
jupp008
senior tag
Hivatalosan csatlakozom egy mostmár én is, tegnap óta nálam a telefon.
Kérdésem az lenne, hogy a lassított felvételes videókat mivel lehet lejátszani ugyanúgy PC -n ? ... mert eddig amivel próbáltam mindegyik normál sebességgel játszotta.
-
DDA40X
aktív tag
Hali megint! Eszembe ötlött még, hogy mi van a legutolsó problémával, konkrétan a magától képeket küldözgető nem kívánt funkcióval? Az meg van még?
-
nbukta77
addikt
En nem tiltok semmit, de az eleg gaz szerintem, hogy kulsos appokat nem lehet torolni. Gondolok a mikrofos szarokra.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
csorbajeno
veterán
válasz vodrosjozsi #8313 üzenetére
Igen, ez elég szemét húzás volt a Microsoft részéről, de ez is bevétel. A Hancom office-t próbáltad már egyébként? Nem tudom, hogy az milyen lehet.
-
kobayashy
tag
Sziasztok.
Hegyek között erdőben mennyire stabil a gps jeltartás?
Meg még az lenne a kérdésem,hogy mennyire kell ezt az app tiltogatást(rom gyomlálást) komolyan venni,mert legutoljára még az s advance-nél kellett foglalkozni vele. Azért egy ilyen csúcstelónál már nemigen kellene szóba kerülnie. -
vodrosjozsi
őstag
válasz csorbajeno #8307 üzenetére
Basszus ne már.. nekem fontos az offcie, szal lehet, hogy előfizetek.
-
csorbajeno
veterán
válasz vodrosjozsi #8298 üzenetére
Simán jó arra a célra. Én netezek, filmezek, meg úgy igazából már mindent azon csinálok, amit eddig PC-n/laptopon csináltam. Annyi hogy a táblázatkezelőhöz vagy Office365 vagy a Hancom Office szükséges. Az ingyenesen telepített Office csomag nem Dex kompatibilis, csak előfizetve.... Ha pedig hívnak közben, akkor fel tudod venni a kijelzőn és automatikusan kihangosítja, vagy ugye head-settel beszélsz.
-
törölt tag
Az lesz az életlenítés mód, igen működik elől hátul is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #61600768 #8299 üzenetére
Ok. Raprobalok, ez szerepel a korabban altalad megosztottak kozott.
Meg mindig akkuido:
Olyan dolgok fogyasztanak amelyekre nincs szuksegem...es le sem tilthatoak...no comment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest