- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ussenyerek #159 üzenetére
Ha..
De nem. -
törölt tag
válasz
guriga1234 #155 üzenetére
Semmi gond.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #151 üzenetére
Nem lehetsz ilyen sügér.
Az érvek nélküli divatszarozásról volt szó, amiben egyetértettem veled. Akkor meg mit pattogsz? -
törölt tag
válasz
guriga1234 #144 üzenetére
Értelek. Valódi érvek nélkül..... Ebben igazad van.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #141 üzenetére
Ahhoz képest Te osztod itt legjobban az észt.
Ennyire védeni sem kell.
Egyszer leírod, hogy fasza, más meg leírja, hogy nem fasza.
Ennyi nem több, nem kell ezt ennyit ragozni.Ahhoz már túl sokat költöttem Samsung csúcstelefonokra, hogy a lila ködtől ne lássam a hibákat, és az ürt amit ez a telefon teremtett. Nem hinném, hogy tűl nagy rajongó tábora lesz.
-
törölt tag
Nem semmik vagytok.
Nem elég, hogy ez a telefon semmiben nem alkotott nagyot,szinte felesleges a piacon de ennek ellenére üdvözlitek és megmagyarázzátok a magas árat.
Neeem szerintem ez nem ér ennyit, főleg nem ebben az identitását vesztett Samsung környezetben ahol minden eddigi Samsung erény elveszett. Nincs már prémium házhozjövős, nincs bővíthetőség, nincs infra,nincs cserélhető akku, van helyette üveg/fém ájfonklón ami nem rossz de...
A kamera jó de zsákbamacska (vagy sony vagy isocell).
Ez a Samsung már nem az én Samsungom,pedig eddig mindegyik megvolt.
Az eddigi legjobbjuk(s6) húzta nálam a legrövidebb idejig. S5 óta letértek az útról.Én soha nem firtattam egyetlen egy csúcskészülékük árát, mindig egyedül el tudtam dönteni, hogy kell e nekem vagy sem,viszont az érték ami az ár mögött volt mindig fontos volt.
Ha valaki régebben megkérdezte, hogy Samsung vagy Apple akkor tudtam érveket felhozni a Samsung mellé se most azt mondom, hogy már csak az oprendszer a különböző, a készülék mindegy.
Elnézést akit megbántottam, ez is csak egy vélemény a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest