- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
válasz
hóember74 #1302 üzenetére
Azt csak te tudhatod, hogy neked megér-e. Semmi használható plusz funkció, egy dolog van, az, hogy nagyon fancy a hajlított kijelző! Istenien néz ki vele a telefon.
Hátránya: fogásra a simát biztosabban lehet fogni, illetve, nekem edge-el néha előfordul, hogy ahogy kézben tartom, a lehajló kijelző résznél véletlen benyomok valamit. Egyszerűen rálóg a kéz. De ha neked megér plusz pénzt a szebb kinézet, akkor sima ügy! Nekem megéri. Sokkal jobban néz ki...
Azt hittem, hogy az egyetlen értelmes edge funkció az lesz, hogy éjjel kijelzem az órát az oldalán. Csakhogy, oldalnézetből nem látszik, így az ágyból nem látom, csak azt, hogy kiír valamit. Fel kell ülni, hogy lássam
-
kovecses
aktív tag
válasz
hóember74 #1085 üzenetére
Én nem találtam eddig semmi zavarót a hajlított kijelzőben, de én is lebeszéltem magam a 32 Gb-os verzióról...
Szóval ha nincs pénzed Edge 64 Gb-ra akkor inkább sima S6 64 Gb.
Ha pedig a kinézetre hajtassz (én eddig mindig elfértem 32 Gb-on röhögve, igaz a régi androidom nem ekkora helyet foglalt...) akkor EDGE. -
Kasya
nagyúr
válasz
hóember74 #1085 üzenetére
A problemakat teljesen jol latod, es az ervelesed is helyenvalo. En a 64GB S6-ot ajanlanam. Az Edge mellett csak akkor donts, ha a tarhely nem olyan fontos, ellenben a dizajn igen. Valamint volt mar a kezedben es tudod hogy milyen a fogasa es mennyire zavaro szamodra a fenyles/lehajlas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest