- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urmy
tag
Elolvastam a cikket no meg láttam a videot is. Tetszett plecsni ? Nem értem bár..a vélemény mindig szubjektív no de ennyire ? Iphone 6 persze ajánlottat kapott
miért is ?
Jha igen abba 1810-es aksi került és tényleg joval olcsóbb is
Azért lássuk be ez a samsung most a világ előtt van sok téren, kijelző abszolut csúcs nem csak ppi-be de ott a fényerő!! (amoled a legnagyobb fényerejű kijelző immár) színhűség stb..
A hardver messze ver most mindent 14nm nem igen van más teloba ha jol tudom. Ram háttértár sebessége stb is brutális..
Fotózási téren szerintem szintén no.1 talán csak pureview foghatja be.
Iphone persze ajánlottmiért is ? Milyen téren hozta az a maximumot bármibe is ?
Az ára meg miért durva ?? Egy z3, iphone is van 2k a Htc is lesz cserébe az szinte semmibe nem fejlődött..Nekem iszonyat tetszik a telefon (tudása) ennek ellenére nekem nem lesz ilyen telom, de az active ezzel a tudással 3500-as aksival és remélhetőleg micro Sd-vel számomra iszonyat vonzo lesz.
-
60 ezer a különbség? Én úgy tudom, hogy 100 euró, illetve ha jól hallatom 40e forint a magyarországi "hivatalos árkülönbség", de erre nem vennék mérget..
Szerk: pohár: Most ránéztem a német MM árakra, valóban 150 EUR a különbség, így már elképzelhetőnek tartom a 60 ezres magyarországi különbséget sajnos.. -
r.mark
csendes tag
Nem szoktam a mobilarénán kommentelni, annak ellenére, hogy kb. 10 éve rendszeresen olvasó vagyok.
Nem értem, hogy hogy lehet csak tetszett a jelenlegi, legerősebb-leggyorsabb, legjobb kamerájú és legszebb telefonja!? Azután, hogy tavaly a Z2 a minősíthetetlen melegedése és kamu vízállósága ellenére megkapta a különösen ajánlott plecsnit! Tökéletes telefon nincs, de ha valaki mutat szeptemberig ezeknél jobbat annak tapsolni fogok... A két legjobb idei telefon tetszett és ajánlott hazánkbanArról azért nem a Samu tehet, hogy nevetséges szolgáltatói ajánlatok, gyenge forint és magas adók vannak nálunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest