- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
tegnap a t-mobileban voltam, SIM kártyát csináltatni. mondani sem kell, 40 percet vártam arra a nyomorult lelkü körömnagyságú plasztikra; és addig volt időm S6-os szériát nézegetni.
S6 S6 Edge és S6 Edge + volt a sorrend. Küllemről nem valami brutál, mert ahogy a sima S6ot néztem, utána az S6 edge-t; nem olyan látványos az a kerekített oldal, mert nem egy drasztikus nagyságot kerekítettek csupán 2-3 mm-t... így tegyük is félre a sima S6ot.
az S6 edge és az S6 edge + között próbáltam különbséget tenni; csak hosszúságra lenne nagyobb?
...Amm... nem ugyan olyan mértékűek az alsó-felső sarkaknál a háznak a kerekítései. a hajlítás viszont megegyező ívű, szóval aki ezt kérdezné annak itt a válasz. talán fontos is lehet, mert a hónapok alján terjedt el az a divat, hogy akinek ilyenje van az bizony fóliázza be; Carbon fólia most a divat ebből a cuccból, amit nyugtáznék is, de a minap egy videót láttam, és hát úgyszólván a fólia pont kitakarja az ívelt kijelző egy részét; nem feltűnően, de aki szeretné használni az edge plusz funkcióit annak nem ajánlott.
Üzemidőről néztem pár dolgot; lényegében +0,4 az akkuhoz nem sok, szóval tök mindegy, hogy most merül le, vagy 20perccel később. ekkor már semmit nem lehet vele csinálni. ami szomorúbb, hogy eltűnt az IR ablak a SGS6+ tetején. ez fájó lehet olyan embereknek akik annyira lusták mint én, hogy telefonnal akarnak háztartásbeli dolgokat vezényelni. Tényleg csak annyi az E+ plusz kényelmi funkciója hogy lehet youtubera live streamolni? ezt meg KI használja??????? felesleges ez a sok vakítás; én akkor is a Sima edge mellet voksolok. -
JumboJet
csendes tag
Kukucs. Olyan kérdésem volna; hogy szeretnék telcsit venni, és az S6 Edge-ot néztem ki, de nagyon erőltetik az S6 E+-t is.
az a kérdés, hogy sokmindenben tér el az Edge és az Edge plus?
kinek van személyes tapasztalata ezekből? egyéb hátrányok??
Thx a Lot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest