Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
üzenetére
"milyen az, amikor valaki vesz egy s6-ot, aztán küldi a visszahívós sms-eket?"
Nem vagy te egy kicsit előítéletes?
Ha valakinek nincs szüksége előfizetésre, akkor vegyen Nokia 3210-et vagy mi? Nem mellesleg elég nagy hülyeség amiket írsz, nem hiszem hogy bármi közöd lenne ahhoz, hogy ki hogy veszi meg magának. -
bostone
addikt
A szolgáltatók még mindig saját képükre formálják a romokat? Anno rendszerfrissítések hónapokat csúsztak ezen okból kifolyólag.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
blyan jól mondja. aki dominóval használ high-end telefont, az ahhoz hasonló, mint aki provident hitelre veszi meg.
milyen az, amikor valaki vesz egy s6-ot, aztán küldi a visszahívós sms-eket?
-
tick
aktív tag
Előrendelt valaki vodától? Ha igen, mit ír a rendelés állapotánál?
-
Fejvadi
nagyúr
Továbbra se értem, miért nem lehet egy csúcstelefonba Dominó? Rajtad kívül ki is látja, hogy mi van benne? Kössek egy hűséget havi X forintra? Mi van ha abban a hónapban nem is kell az X, de a következő hónapban meg több kell. Van aki csak így tudja kordában tartani az összeget, mert vannak ilyenek is.
-
Blyan
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ilyen telefonnal nem töltögeted havonta a 3000-et automatából.

Oké, megveszed dominoba, de nem azzal használod. -
tick
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor is van előfizetés. Arról írt szerintem a kolléga hogy ilyen telefon mellé legyen már normális előfizu, nem arról hogy milyen csomagban veszed meg
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
+1
-
ntomi0730
senior tag
Nem is értem...Ha függetlenül veszed(a számolásod nézve olcsóbb ), akkor nem telefonálsz? A havidíjat miért kell beleszámolni az árba, az így is úgy is van ha használni akarod a telefont, ill. le is beszélhetőek, tehát igazából lényegtelen az előfizetes összege ebben az esetben.
-
Motar
tag
én is azon gondolkoztam először (extrem d), de ott is kifizetsz 250et mondjuk az alapra. Meg vegyünk mondjuk egy Move S díjcsomagot ami 3500/hónap.
3500*24=84000+250000=334000Next Sel a Tnél havi 14500ra jön ki telefon törlesztővel.
14500*24=348000Szóval nyer az ember 15000et, de sokkal kevesebbet kapsz az előfizetésért. Nem mindegy hogy havonta 8000et tudok letelefonálni, vagy 3500at.
Nyilván, én csak magamra számoltam ki, más díjcsomagokkal lehet jobban, rosszabbul jön ki.
Leslien
így az ember már egy 40est megspórol, az már elgondolkodtató. -
leslien
nagyúr
elvileg world premier ma lett volna..
-
pohár
félisten
Euronics-ban erre tényleg ingyenhitel van, és mindegyik modellből van méret-, és színválaszték is

-
Most elnézve a kp-s árakat elég vicc, hogy még részletre is megvan 240 körül, és akkor nem kell pluszban 2 évig leláncolni magad egyik szolgáltatónál sem ilyen havi 10-14k-s csomagra.
Lehet a végén inkább simán veszek egy független S6-ot, meg visszamondom a mostani DPI-s csomagomat, ezen már úgy sincs hűség, és veszek készülék nélkül egy Red Basic EU-t és kalap kabát
-
Nagyon gondolkodok, hogy az S4-em után ez legyen-e az utód.
Megtapiztam és egész kellemes, ilyet utoljára anno az S4 kézbe fogásakor éreztem a veletechen.Viszont ami még tetszik az a Sony Z3C az foglalkoztat még, főleg, hogy vízálló.
-
w333
félisten
Nem volt időm ... nagyon siettem annyit mondhatok hogy low ligh belenagyítva is nagyon komoly képet készített, belenagyítottam és nem hittem a szememnek, jah és a kamera előnézeti kép nagyon fluid, nincs semmi lagg vagy pici akadozás !
Ellövöd a képet és olyan gyorsan odarakja a kis előnézetbe hogy a szemem nem bírta követni, szóval kamerában is nagyon ott van !

Különben az Óbudai Auchan

-
hóember74
csendes tag
Ha valaki az edge topicot nem olvasná:
Nemrég én is megnézegettem a telókat a Bp-i Árkád MM-ben. Nekem az edge elképesztően jól néz ki.
Már amikor megjelent, akkor is az volt a nyerő, de az ár meg az itteni vélemények alapján kezdtem kiábrándulni belőle. De most látva, rendesen levett a lábamról.
Mindkét teló nagyon könnyű, de az edge a lehajló kijelző miatt olyan vékonynak tűnik fogásra, mintha egy 3 mm-es telefont fognék. Utána a sima s6 már furán "vastagnak" tűnt, pedig hivatalosan az a vékonyabb.
Nekem ez a vékonyság nagyon bejön, és abszolút nem éreztem élesnek, vagy bántónak.
A kijelzők tényleg gyönyörűek. Az edge széleinél valóban látni visszatükröződést, bár ennél rosszabbra számítottam. Érzésre szebbnek tűnik a megjelenített tartalom az edge-n, a lehajlás miatt mintha több mindent lehetne látni, és részben így is van, mert a széleknél nem ér véget a kijelző. Torzítást én nem láttam, pedig próbáltam keresni. Szóval a lehajló kijelzőnek lehet, hogy nem sok funkciója van, de kézben tartva fantasztikus az összhatás. És innentől kezdve nekem van értelme. Ráadásul nagyon kíváncsi voltam, hogy tenyérrel nem lehet e véletlenül a kijelzőhöz érni, és kellemesen csalódtam, nekem nem volt ilyen gondom.
A lapozást is kipróbáltam, direkt a lehajlásnál kezdtem, de amíg a vízszintes részre nem ér az ujjunk, a kijelző nem reagál. Tehát hozzá lehet érni a lehajláshoz, vagy akár felfelé húzó mozdulatot is tehetünk a szélén, az sem okoz változást a kijelzőn. Összességében tehát nekem az edge jobban tetszik, ennek ellenére valószínű maradok majd a sima S6-nál az ár, és a edge kijelzőjének nehezebb védhetősége miatt.(pl: fólia úgy tudom még nincs rá).
Mondjuk az árra nem panaszkodhatok, mert telenor XXL üzleti csomagban két év hűséggel a sima: 30, edge 70 ropi. De a simához képest ez is +130% és az sok.
Ám ha a telenor csinálna megint egy olyan akciót, mint pl: decemberben, és az edge kerülne 30-ba, akkor nem sokat fogok gondolkodni. Bocs a sok betűért, és mindenkinek ajánlom a személyes kipróbálást. -
Kasya
nagyúr
Ha en Edgre adnam a fejem valami "veletlen" folytan, akkor csakis a zoldet vennem

-
balika333
tag
Tegnapi nap folyamán megtapicskoltam az S6 és S6 edge készüléket a debreceni Samsung mintaboltban. Fehér/Fekete edge, és fehér S6 van kiállítva. Szmeélyes véleményem: kezdetben mikor bemutatták őket, utána tesztek alapján teljesen meg voltam győződve az edge feleslegességéről, és hogy a sima S6 tökéletes készülék. Jobban is tetszett a sima S6. Na de. Élőben nagyon durván fordult a kocka. Megláttam őket egyből felkaptam az edge-t. Kb 10 mp-ig volt a sima a kezemben. Az edge elvarázsolt. De tényleg. Nagyon jó élőben ez a lekerekítés, olyan mintha 3D lenne. Nálam a neon fények nem csillannak a törésnél, de legalábbis nekem abszolút nem volt zavaró. Ja és abszolút nem vágta a kezem. Nagyon szívesen tudnám használni. Ha két hibája nem lenne, akkor azonnal elő is rendelném: 1. ára 2. kicsi a kijelző. Tudom az előbbi hamar konszolidálódik, és jó áron meg lehet pár hónap múlva venni, így ez csak idő kérdése. Viszont az utóbbi nagyobb baj (i6+ kijelzője 5,5” és tökéletes számomra). A betűméretek, feliratok sem hatalmasok.
Ja igen: külső hangszóró -> végre! Szépen, tisztán szól, nem hátul van, fejlődnek, csak így tovább. Súly-> hihetetlen hogy kézbe véve mennyire könnyű. Meglepő. Gyorsaság -> VÉGRE! le a kalappal. 15 percig nyomogattam az S6 edge-t, mindent elindítottam amit csak lehet és semmi akadás. Vajsima mindenhol. Örvendetes!
Hátlap ->feketét nyomogattam, gyűjtötte az ujjlenyomatot, de nem volt egyáltalán vészes. Rosszabbra számítottam.
Összeségében nagyon elégedett vagyok mindkét típussal, nyár végén lehet benevezek egy edge-re szigorúan feketében - aminek van egy kis kékes beütése azért. (zöld/arany nagyon rajos, – véleményem szerint - fehér nem tetszik)
-
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Csak az edgénél ha szemben tartod ahogy szokás, akkor is 2 oldalt fénylik.
És az S6 nem tucatsamu még így sem.
Sok értelme nincs ennek a pici hajlításnak, ellenben a tükröződésnek inkább hátránya van szerintem.
De maj ki-ki megveszi a maga S6 készülékét és majd használat közben kiderül.
-
Ezen még a GTA V PC is elfut.

Amúgy meglestem mindkét típust de az Edgénél nem tetszik, hogy a hajlított részen két oldalt a boltban lévő neon lámpa fénye eléggé bezavart.
Mást ez nem zavart aki kipróbálta?
-
w333
félisten
Szerintem Telekomnál "kék" színben már kapható a telefon ...

Ha kiválasztom ezt a csoda kék színt, nem írja azt hogy előrendelhető !
(#737) Kasya
Simán lehet hogy ebben a színben már kapható !

Valaki nézze meg nem kell megrendelni (véglegesíteni) csak azt hogy milyen dátumot írnak a szállításra ?

-
w333
félisten
Egy kis reklám ... YouTube, de kimondottan tetszik !

-
bostone
addikt
A hazai szolgáltatók a 32gb-os változatokat hirdetik. Nagyobb háttétárral rendelkező modellek elérhetők lesznek egyáltalán?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
törölt tag
-
pohár
félisten
nem tudom, hogy ki használná a QI töltést, de most egy debreceni boltban igen jó áron mérik a két chargepadet, bár a teljesítményüknek nem néztem utána, lehet az új, ami az S6-tal jön, az erősebb...
Samsung Hálózati töltő állomás (vezeték nélküli töltés, QI Wireless) Fekete ep-pg900ibegw
Samsung Hálózati töltő állomás (vezeték nélküli töltés, QI Wireless) Fehér EPP100IEWEGWW
-
ForRedGlory
félisten
Skacok, mindenki nyugodjon le, 04.17 elott kizart, hogy a T-tol barki is kapjon telefont.
-
Yummy
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
2 ezres kedvezmeny csak szamhordozassal elerheto nem?
Bar valamelyikotok kibulizta maganak, de sajnos nem mindenki kapja igy
-
Amos17
tag
Nézegetve a szolgáltatós árakat, a voda ajánlata nem rossz ha figyelembe vesszük az ajándékcsomagját
-
leslien
nagyúr
hivtak a Samsung-tól h még mindig nem tudják h mi lesz az aksi sorsa 1 év vagy 2 év .. mivel nem tartozék!!!
volt ma nálam a Samsung szervizes és cserélte a Note 4 et original -ra
és Ő is azt mondta h így lenne logikus h 2 év lenne az aksira is ... -
w333
félisten
Ennek mi értelme van ... Link ?

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Ha tippelnem kéne, szerintem hamar leválik róla. De nem vagyok szakértő, még soha nem volt fólia egy telómon se..

-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ivelt vajon fel is valik avagy nem? Ki tudja mi...

Nekem sem igaz eddig hajlitott kijelzos cuccom se volt

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rémlik valami..

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt már linkeltem korábban én is (a Google nekem is barátom
), de azt a választ kaptam, hogy arra panaszkodnak, hogy felválik a széleknél... 
-
bulikavagyok
nagyúr
Ez nagyon korrekt, és az ára sem rossz, bár én a kijelzőre nem szeretnék tenni semmit. Egyébként szerintem hamarosan tele lesznek a magyar boltok is ilyen fóliákkal.

Sebestyen01:Például ez? -
Sebestyen01
őstag
Edgere lesz valami kijelzovedo? Bar en a noteot se tettem semmibe es makulatlan erre felnyalnek majd valamit elore mindenkepp

-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is meglepődtem

Nekem erre fáj a fogam! -
csabám
addikt
Spigen tokok a gyorsboltban!
-
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Csak furcsálltam, hogy sms-t nem kaptam.
De majd szólnak, akkor hogy ha megjön.
Messze ja, jövő hét péntek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha valakinek nincs szüksége előfizetésre, akkor vegyen Nokia 3210-et vagy mi? Nem mellesleg elég nagy hülyeség amiket írsz, nem hiszem hogy bármi közöd lenne ahhoz, hogy ki hogy veszi meg magának.

így az ember már egy 40est megspórol, az már elgondolkodtató.

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/04/09/20150409_173010.jpg)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/04/09/20150409_173019.jpg)

Valaki igazan berendelhetne, akinek kellene kekben