- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnabas22
tag
azért írtam idézőjelbe
amúgy felhívtam most egy szakit, azt mondta 99% hogy szoftveres gondja lesz.. meglátjuk, du. megyek a Samsunghoz, ismerősnek van ott egy ismerőse...
csak elég furcsa hogy egy 2 hetes telefonnál szoftveres gondok vannak.. nem tudom hogy a T-nél mit meg hogy buheráltak meg, de ha felfrissítik a Samunál legalább eltűnik az az idegesítő T-s üdvözlés -
-
Sebestyen01
őstag
En kikapcsoltam nem volt olyan jo a hatasfoka mint a sima toltesnek ertsd ez alatt hamarabb merult! Plusz ahogy sejted az akksinak sem tesz jot szerintem... mindezen tapasztalatok nekem note4 rol jottek! De mivel a tolto es a szoftverezettseg is hangyaf@sznyit kulombozik szerintem realis!
En is nyomkodnam a magamet ha a nyomorult t kiszallitotta volna... de lehet ma meg felbaszom magam vagy 2× a noteon oszt holnap bemegyek a belvarosba egy samu boltba es szarok bele!
-
gutriqper
tag
Rímfaragásból szuper vagy egyszerűen!
(Remélem innentől nem kerül be a szabályzatba, hogy csak rímekbe foglalva mondhatod el a mondandódat
)
(#6) hito: Hát, nem tudom. Szerintem összességében nem feltétlenül beszélhetünk előrelépésről. Jó, persze, most már kiírhatom a nevem mellé, hogy Samsung galaxy S6-om van. Szuper jó dolog. De érdemben nem gondolom, hogy ez a készülék jobban ki fog szolgálni, mint az imént említett kategória bármelyik tagja. Mindamellett pedig ez a nagy design forradalom a hülye vékonyításban és IPhone-osodásban merül ki? Háát. Akkor már inkább a cserélhető akksis, bővíthető Samsung Galaxy Ragtapasz.
(#7) Legendd: Jogos, ez valóban igaz. -
Legendd
senior tag
Csodás volt
(#3) gutriqper: itt az előfizetéses konstrukció nyomja majd meg, úgy sokkal olcsóbb lesz, teszem azt 130e-t már nagyon megéri, főleg annak, aki úgyis sokat telefonál és RED-es pl.
(#6) hito: jól is működik az OIS, én már a G3-ban is szerettem, amikor videókat készítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest