- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
resu8823
tag
válasz
mati12 #18950 üzenetére
Szia!
itt a leírás hozzá, ajánlott a blog-ot vagy a fórumokat olvasgatni:
https://support.oculus.com/hc/en-us/articles/205453088-Watching-Your-Videos-in-Oculus-Cinema
vezeték nélküli töltő még van fehérben, akinek van 5000Ft-os telekom ajándék kuponja, arra be lehet váltani.
-
resu8823
tag
van az oculusnak saját áruháza, illetve böngésző működik, azon belül mindent meg tudsz nyitni pl.: youtube, face, vimeo, bármi ami weblap.
saját videók, képek, filmek, 3d filmek, videók, játékok, tényleg végtelen lehetőséged van. Én szemüveges vagyok, pl. nekem poén, ha felveszem az oculus-t és bekapcsolom a kamera üzemmódot azon keresztül úgy látok mint szemüvegbe ergo élesen (leszámítva hogy pixeles). jó móka no
-
resu8823
tag
Már csak Szabolcs és Somogy megyében érhető el 2559Ft-ért a fekete S6 vezeték nélküli töltő a telekom jóvoltából!
Én már beszereztem a fekete verziót itt Bp-en
2559Ft- hahahaha
Ez annyira maszek!
S6e+ fórumba kiírtam, kiváncsi vagyok hányan rendeltek azóta vagy már meg is vették
-
resu8823
tag
Hello!
Ismeritek az ORM feloldás lényegét?
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-10/23/375566_oyrivtexdypa75kk_screenshot_2015-10-23-08-30-35.png -
resu8823
tag
válasz
bulikavagyok #5412 üzenetére
valahogy a beats studio jobban adja -
resu8823
tag
válasz
spider80 #5479 üzenetére
a kijelzős téma pontosan hogy beletartozik szerk.(mivel prémium termék, esetembe 340ezres cekkel), ha 3 nap alatt észreveszed, a samsung elkerget oda ahol vetted, hogy cseréltesd ki a készüléket, 3 nap után foglalkoznak veled, de akkor is legrosszabb esetbe kijelző csere. Tudom, végigjátszottam, nem kellemes 1 napot kivenni, és bejárni a várost, majd a végén visszaadni.
-
resu8823
tag
Gondolom láttad az ifixit-es képet, miert jött be most a fekete szigszalag? Mindegy. Aki foltot, nem homogén felületet lát az amoled panelen, vigye vissza 14 nap ha online rendelted, 3 nap ha boltba vetted, plusz a samsung ügyfélszolgálatnak szólni. Korrektek, mert nem céljuk a vásárló elmarása.
A képhez: a felület vizsgálatról hallottál már? Homogenitás? Nem igazán a nézzünk át 30 kijelzőn tesztnek látom.
-
resu8823
tag
Nem fogja erős direkt napfény átvilágítani az amoled kijelzőt. Az ha foltos, szerelési hiba, mert mint írod egy "fólia". Nrm ismerem a kijelző pontos felépítését, de biztos több réteg, és tuti nem ereszti át a fényt.
Gyors kisérlet: alufóliát fordíts a nap felé, nem fog átvilágítani. Kipróbálhatod sima leddel is. Akkor se szűrődik át semmi -
resu8823
tag
válasz
Tiboy86 #5333 üzenetére
Hello, én jártam így elsőnek a 128as edge-el, gyári hibás visszavittem a telekomhoz, csak nem sikerült a három napos cserébe találni egy ugyan olyat. Közbe a samsung is megkeresett ez ügybe de addigra visszaadtam a készüléket. Az aki szerint ez normál helyzet: idióta!
A samu valszinű cserélte volna a készüléket, de friss 3 napos telónál a telekom nekem belengette a 4-5 hetes szervizt, ez elvette a kedvem az egésztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest