Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick07

csendes tag

válasz #54715584 #34035 üzenetére

Ami még lehet az oka a Te gyorsabb boot-odnak az az, hogy mi az 5-ös Rom-ból a BOE5 verziót használtuk és azt is tettem vissza, amiben még nincs a sok intelligens kezelő izé!
    Azok lassíthatták a boot-ot az 5-ös ezen verzióiban, de mi a BOE5 verzióhoz képest tapasztaltunk a 6.0.1-ben lassabb boot -ot...! :U
    Így a Te gyorsabb boot-odnak az oka lehet az is, hogy Te a legfrissebb 5-ös Rom (intelligens kezelős Rom) után a 6-osban gyorsulást vettél észre boot terén, ahogyan a többi tag is, aki ezt írta!

A tapasztalatok azt mutatták az ismerőseimnél és a családban, hogy a BOE5 verzió után kijött összes Rom hibás és lassabb lett... :B én megvártam míg kitapasztalják az S5-öt és csak aztán kaptam meg (kértem el)! :DDD

balintka: De érdekes ez, akkor lehetséges, hogy az új hardveres S5-ökön nem tesztelték le a 6.0.1-et mert a java az S5-nek ezen gyártás előtt jöttek ki!
    Vagyis a legújabb kiadott S5-ökre nem kalibrálták a 6.0.1-et, de remélem ezt pótolják majd a következő verziókban! :K

Új hozzászólás Aktív témák