Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrys83
aktív tag
válasz
Black_Raven #64845 üzenetére
nekem konkrétat sehol nem dobott ki ebben a szinben home gombal..
-
andrys83
aktív tag
Valaki tudna valami linket adni honnan tudnék világos kék vagy bordó digitizer üveget rendelni?Szeretném kicserélni de valami egyedi szinre.
-
andrys83
aktív tag
válasz
Imi1981 #64692 üzenetére
szomorú
kit kat meg nem tetszik..nincs ismerősöm az a baj akinek lenne s4 hogy cseréljek akkut megnézni!Meg van egy g4 em azt ha feltöltöm 100-ra még kb 30 percen keresztül tartja is.ezt lehúzom rögtön zuhan.tettem fel egy jo kernelt azzal valamivel jobb.de merülős azért ugy is.
-
andrys83
aktív tag
működő flashelhető xposed linket tud adni valaki?amit feltettem nem jo.
-
andrys83
aktív tag
Valaki tud segiteni?leveszem a töltőröl 80%ig lemerül 20 perc alatt.. vagy még azt vettem észre hogy mondjuk áll 60 %on nem nyulok hozzá fél órát és 64%-ot mutat?ez akksi?járt már igy más is?előre is köszi!
-
andrys83
aktív tag
Valaki tudna segíteni miért van a menüben görgetésnél olyan furcsa lilás elmosódás?Ha leveszem a fényerőt sokkal jobban előjön.Sokan írtátok hogy tapasztaltátok.szoftveres?vagy kijelző probléma?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest