- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Wiz Khalifa #38436 üzenetére
Az S3-nál is meg lett saccolva, megkapta? Nem... Akkor érdemes saccolgatni? Nem... Ha engem kérdezel akkor max a 4.4.3-at kapja meg és csókolom. Bár én már most is azt használom
Maxentius: nem bug.
-
Maxentius
addikt
válasz
A KeyLimePie lett volna eredetileg a neve a KitKat-nek, de a kúgliék úgy gondolták (helyesen), hogy az amcsikon kívül nem sokan ismerik azt a citromos sütit, így a Nestlével leszerződtek a KitKat név használatára.
A memóriakártyás bug viszont abszolút a kúgliék sara, a többi droidon is ugyanez a szitu, root nélkül nem lehet írni a kártyára külső programmal.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
A következő build verziószámát halál hülyeség tippelgetni. De komolyan nem teljesen tökmindegy? Egyrészt egyáltalán nincs info arról megkapja-e a következő frissítést az S4, arról meg főleg nincs, hogy annak mi lesz a verziószáma. Az SD-re írás végett olvass vissza a topikban, annyiszor tárgyalták már, hogy Dunát lehet rekeszteni vele.
Gizmo fórumtárs hozzászólásában pedig érezd az iróniát. -
Gizmo94
veterán
válasz
Én csak hülyéskedtem, bocs.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Wiz Khalifa #38431 üzenetére
Megkapja majd persze, az Pedigree Pal néven lesz már, nem KitKat. És előreláthatólag 5.4-es builddel indul.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ne haragudj, de hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
-
jookomak
őstag
válasz
Az ötös lottó holnaputáni nyerőszámai: 14, 22, 37, 43, 47
Nem tudni. Még a 4.4.3 se jött ki, hivatalos hír pedig nincs. Egyet még illene frissíteni, különben menni fog a fújjolás ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest