- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szkipi #47623 üzenetére
Magyar nyelvet mindkettő tartalmaz, de sztem a régió kódot átírja. Root után van rá lehetőség, hogy "visszaírjam", de engem nem nagyon zavar. Igazából talán csak annyi jelentősége van, hogy egy esetleges frissítést nem akkor kapok meg, mint a magyar régió kódos romok, de a sammobile-ról bármikor feltehetem bármlyiket.
-
válasz
Szkipi #47618 üzenetére
Szia! Itt van:[link]
Ez a magyar független (XEH ) NG8. Nem tudom, milyen, de mintha olvastam volna olyat, hogy újraindulgat vele a teló, de majd biztos jelentkezik olyan is, aki ezt használja.
Én a görög ( EUR ) romot használom, nekem tökéletesen bevált. Meg a Nordic ( NEE ) romokat dicsérték még többen is, ezek is függetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest