- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Aki másik launchert használ annak átlátszó a noti bár? Mert nekem az ADW-vel sajnos szürke...
-
mgTerminator
veterán
Ne haragudjatok, de már kurvára unalmas ez a széllel szembe hugyozás.... -.-"
-
mgTerminator
veterán
válasz
pixelblondie #23209 üzenetére
Hogy csináltad meg hogy a névjegyzékbe letölti a Facebookról a képeket?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #22859 üzenetére
Ne akard hogy azt a 104et felsoroljam
amúgy gyakorlatilag mindent amit csak lehetett
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #22853 üzenetére
Én nem frissítem hanem letiltom
-
mgTerminator
veterán
válasz
Leonardo91 #22826 üzenetére
Alaplap cserével.
-
mgTerminator
veterán
90 valahány óra üzemidő után random újraindult a teló... ezt csak azért tudom neki elnézni mert ment több mint 90 órát és nem volt memória probléma
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #22628 üzenetére
Ott van az X betűn baszod
-
mgTerminator
veterán
válasz
zlatan77 #22604 üzenetére
Én a Samsung billentyűzetet próbáltam ki, nagyon fasza azt meg kell hagyni, de 100mega felett evett a RAMból és ráadásul fekvő nézetben nagyon ki van lapítva. A SwiftKey most is 45 megát eszik, és többet tud, ráadásul jobban is néz ki... Ez a baj a Samsung programjaival hogy felzabálják az erőforrást, így én is mindent tiltok amit csak lehet!
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
De geci ez az android.... van még több mint 400 mega szabad hely de a playről már nem frissít mert "nincs elég tárhely", Gmail szintén nem szinkronizál erre hivatkozva -.-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Viktor0610 #22444 üzenetére
100%-ra töltésnél nullázza.
-
mgTerminator
veterán
Sygichez kellene nekem angliai térkép, letöltöttem egész európát, csak a baj hogy nem tudom mi anglia jelzése
Nem tudja valaki egész véletlenül?
-
mgTerminator
veterán
Aki tiszta telepítéssel tette fel a 4.3-at, az megnézné nekem hogy a Helium progi tudja e menteni a wifit-t? S2-őn és S3-on felajánlja, de S4-en nem
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
FIREBLADE78 #21956 üzenetére
Ha valaki írta hogy wifi gond van, akkor hogy lehet ilyen kérdést feltenni hogy működik rendesen minden?
-
mgTerminator
veterán
Zseko-nak is ugyan ez volt a gondja, összehasonlítottuk a programokat amiket használunk.
Amik egyeznek:
Facebook
Gmail
MXPlayer
Poweramp
Viber
YoutubeNa most már a viber ugye nincs fent, a többiről meg nem tudom elképzelni hogy meghülyítené az androidot... Max a messenger, dehát azt majdnem mindenki használja...
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #21867 üzenetére
Még mindig MGA van fent, de repartal újrahúztam, egy pár dolgot tiltottam mert néha akadt a rendszer, de nem hiszem hogy ez okozná a problémát...
Olyan hihetetlenül hangzik hogy hardveres hiba lenne ez... Restart után egyébként elég sokáig jó, aztán szép lassan megtölti az android rendszer
-
mgTerminator
veterán
Nah, már pár napja a full gyári rendszert használom, root nélkül és ugyan az a helyzet a RAM-al... kb 28 óra üzemidő után elfogy, az ürítés meg nem oldja meg, csak az újraindítás....
Amúgy fasza az energiatakarékos mód, nem lehet észrevenni semmi különbséget azon kívül hogy nem merül annyira
filmnézés közben kifejezetten hasznos
-
mgTerminator
veterán
válasz
nederlanden #21733 üzenetére
Akkor jó kis upgrade volt...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #21525 üzenetére
Én az official cm-el tökéletesen meg voltam elégedve, csak az a baj vele hogy nem támogatja az MHL-t...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #21479 üzenetére
Itt meg a 4.3-ért sírnak pedig biztos vagyok benne hogy nem lesz egy nagy eresztés...
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
áttértem root mentes életre, annyira nem is rossz...
-
mgTerminator
veterán
Valaki nem tudja hogy lehet wifi hozzáférési pontot lementeni/átmenteni root nélkül? Mert nekem a google kurvára nem mentette le...
-
mgTerminator
veterán
válasz
zlatan77 #21312 üzenetére
A német romban nincs xeh, és ahhoz hogy visszaállítsd root kell amitől ugrani fog a KNOX számláló, bár elvileg van olyan módszer amivel nem fog, de úgy tudom hogy még senki nem tesztelte
Bocsi, most látom hogy MGA van fent, hát akkor tedd fel a magyart, root és csc changerel változtasd meg xeh-re, utána told fel újra a magyart.
-
mgTerminator
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest