- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #26258 üzenetére
A francba, ez is 1200-al tölt -.-
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #26229 üzenetére
Nem vagyok S4 fan
és én is note 3-at akartam venni, csak nem voltam annyira hülye hogy 200at kiadjak érte
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #26224 üzenetére
Tessék! Most már te is láthattál ilyen videót
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #26216 üzenetére
Láttam egy Note 3as videót ahol több perc volt mire a galériát megnyitotta
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #26211 üzenetére
Miután beolvassa az összes képet, utána is lassan nyitja meg?
-
mgTerminator
veterán
Nálatok jól működik az iránytű? nekem mintha hülyeséget mutatna...
-
mgTerminator
veterán
Hát konkrétan az hogy az aksi gyorsabban merüleés lassabban tölt, ráadásul 1.5 hetes, új... A smart dockban nagyon lassan tölt, van hogy csak szinten tartja az aksit, pedig ugyan olyan töltő van hozzá mint az S4-hez, ráadásul csak 1A-el tölt, ha töltőre teszem akkor is csak 1.2A-el tölt, azelőtt meg 1.7-el is lazán töltötte. A készenlét meg óránként 2%
-
mgTerminator
veterán
válasz
nggabi #26086 üzenetére
Nekem mióta új aksim van azóta csak 1.2A-el tölt max, azelőtt meg 1.7-el is töltött lazán... Mondjuk ezzel az új aaksival merül mint a titanik :/ nehezen tölt és gyorsan merül, pont mint az előző szar aksi, de ez viszont nem púpos, na meg 1 hetes...
MK8 rom van fent, lehet hogy amiatt?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #25968 üzenetére
Te csak azt kérdezted hogy ki lehet e kapcsolni, én erre válaszoltam is
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #25956 üzenetére
Ki.
-
mgTerminator
veterán
Éjszaka óránkénti 2% merülés nem sok egy kicsit??
-
mgTerminator
veterán
válasz
hdekakas #25763 üzenetére
Volt olyan esetem hogy az intersportban vettem egy km órát, és azt mondták az eladók hogy az vezeték nélküli, mivel kihangsúlyoztam hogy csak és kizárólag vezeték nélküli érdekel, persze az az.... hazamentem, kibontottam és akkor láttam hogy vezetékes, vissza is vittem, aztán mutattak egy olyat ami tényleg vezeték nélküli volt, mondtam hogy az gagyi, az nem érdekel és nem adták vissza az árát, le kellett vásároljam....
-
mgTerminator
veterán
Tudtok ajánlani valami fasza autós tartót? Én ezt találtam, nem drága ez egy kicsit?
-
mgTerminator
veterán
Tudtok ajánlani valami faszántos autós töltőt? A Samsungnak elvileg csak 0.7A-es van, ami az S4hez igen karcsúnak mondható....
-
mgTerminator
veterán
Nem tudja valaki hogy a MusicFX mire jó?
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #25031 üzenetére
Hát azért a note 3ban jóval erősebb hardver van... a Snapdragon 800 odabasz, de rendesen
-
mgTerminator
veterán
válasz
sector1978 #24875 üzenetére
Ne haragudj, de neked nem kellene baszkurálni a telót, mert lövésed sincs az egészhez...
inkább szedj le a Playről egy átlátszó widgetet és örülj hogy még tudod használni...
-
mgTerminator
veterán
válasz
sector1978 #24775 üzenetére
Gondolom azért mert nem a touch wiz-t használod
-
mgTerminator
veterán
válasz
sector1978 #24773 üzenetére
Ez gyári....
-
mgTerminator
veterán
A Samsung boltban nem cserélnek aksit, mondták hogy hívjak házhoz szervizest... fasza, azok meg ki tudja mikor jönnek ki...
-
mgTerminator
veterán
Na gyerekek, nekem is van egy szép kis lufim! Október 10.-én vettem a telót, rekord idő alatt legyilkoltam ezt a kínai csodát
-
mgTerminator
veterán
válasz
borsodika #24592 üzenetére
Nekem is MK8 óta mintha jobban merülne... 40 perc után 5%-ot esett úgy hogy a kijelző volt az első helyen ami 1 perc 40 másodpercet ment...
Tegnap este játszottam, pittyegett hogy 15%-on van, erre 2-3 percre rá elment a kijelző... próbálom bekapcsolni, bootol egy darabig, majd megint elmegy a kép... töltőre dugva bekapcsolt, 2%-on volt
Néztem az aksit, nem púpos, talán egy nagyon nagyon minimálisan, de nem vagyok benne biztos. -
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #24392 üzenetére
Gáz gáz, de azt hiszem tudom miért... előtte helium mentésből állítottam vissza, és úgy vettem észre hogy ezt a 4-et amit visszahozott az a visszaállítás után lett hozzáadva, tehát most majd mindegyikre rácsatlakozok mégegyszer... és akkor utána elvileg már jó lesz...
-
mgTerminator
veterán
válasz
joe357 #24389 üzenetére
Igen, most reseteltem és indulásnál wifire csatlakoztam, google fiók, és be is kellett pipálni hogy töltse le a mentést, úgy néz ki hogy most jó lesz...
Visszaállított kemény 4 wifi hozzáférési pontot... fasza...
kavics: én inkább csak olvasok
te is bölcsebb lennél ha így tennél
GazRic: hát ha nem lesz semmi gond vele akkor szerintem csak napok kérdése...
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #24379 üzenetére
Alapból be volt pipálva... Mondjuk első indulásnál nem adtam hozzá a google fiókomat mert azt csak wifinél engedi... Ha csatlakoztam volna wifire és hozzáadom a fiókomat akkor visszaállítja?
kavics: te csak kötekedni jársz ide? Mert nem láttam még tőled egyetlen értelmes hozzászólást sem
-
mgTerminator
veterán
Nah felraktam az új romot, reseteltem meg minden, volt repart is, de a google fiókomból kurvára nem állított vissza semmit... kurvajó...
-
mgTerminator
veterán
Mostanában elő szokott fordulni hogy egy alkalmazás összeomlik, kiírja hogy xy alkalmazás leállt. Más szokott ilyesmivel találkozni?
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
goldnarmz #23811 üzenetére
És miért is?
Vagany: nem, nem a jézuskától, én abból már rég kinőttem
Amúgy azért akkor kapom mert akkor megyek meglátogatni anyámat, tehát hamarabb is meg lenne az, de így várni kell
MunezXBK: én a State of Trance-et hallgatom, bár most egy kicsit szüneteltetem, helyette Linkin Park, vagy UMEK megy
kiseper: december 20.án meg tudom írni hogy milyen, akkor utazok
az első lesz amit ki fogok próbálni
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #23753 üzenetére
Tudjuk tudjuk, szerinted az egész telefon egy szar, a márkával együtt -.-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest