- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #33203 üzenetére
Hagyd bekapcsolva a wifit. Nekem most éjszaka 6 óra alatt 7%-ot merült úgy hogy a Titanium Backup mentést csinált és a Dropsync fel is töltötte! Ma este is tesztelem, persze nem lesz mentés stb, de úgy hogy ki lesz kapcsolva a wifi.
Béka: jó lenne már valami megoldás mert szeretném még egy jóideig megtartani az S4-et, később meg lehet note 3-ra cserélnék mert sajnos az LG-k nem bővíthetők
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #33160 üzenetére
Én a hűtő fagyó részét használom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #33102 üzenetére
Nekem is pont ugyan ilyen a wifi, mint a fésű... Múltkor Gizmo kinevetett -.- de azért örülök hogy nem csak egyedi a hiba.
Anno gyári 4.3-on is ez volt a baj és most cm11-en is. -
mgTerminator
veterán
válasz
laszlolczka #33099 üzenetére
Jah, ha ilyen könnyű lenne kijátszani akkor nem menne itt a rinya...
-
mgTerminator
veterán
válasz
laszlolczka #33097 üzenetére
Hogy a viharba ne?
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #32975 üzenetére
Csinálsz még olyan ROM bemutató videót amiben elejted a telót?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Steelheart2 #32654 üzenetére
Hát S4-et note 2-re hótziher hogy nem cserélnek... nincs az az isten hogy downgradeeljek
Egyébként aki 4.4.2-őt használ az megnézné nekem hogy a Facebook messengerben lehet e változtatni másik értesítő hangot? Mert nekem csak a messengeres és az alapértelmezett működik, a többi néma...
-
mgTerminator
veterán
Én már annak is örülnék ha itt is kapható lenne a Google Edition S4... Egyébként simán meg tudnák csinálni hogy lehessen váltani a menüben a 2 ROM között... Letoltené OTA és felrakná a másikat... Nem értem miért kell ráerőltetni az emberekre a szarukat. Az S5 a 8 gigás tárhelyel meg vicc...
-
mgTerminator
veterán
válasz
galaxys80 #32294 üzenetére
A kijelző az hardveresen szar, de a 2. kijelzőm az jó volt
A kamerának meg nincs semmi baja csak cm alatt szarakodott de már működik pedig nem is csináltam vele semmit. A TW meg egy idő után unalmas, a sebesség meg kész tény hogy rontja a Samsung...
Én hűséges típus vagyok ezért nem adok túl semmin a kezdeti nehézségek miattSajnos semmi sem tökéletes a tömeggyártás miatt. Amúgy meg mindenki nagyon jól tudja hogy nem könnyű váltani...
-
mgTerminator
veterán
Egész véletlenül nem tudtok olyan alkalmazást mondani ami a Facebookról leszinkronizálja a fényképeket a telefonkönyvbe?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Gizmo94 #31549 üzenetére
Ezt a telefon gyártók meg is teszik
És gyakorlatilag ránk erőltetik az ő elképzelésüket. Lehet hogy annak a gyökér koreainak tetszik a fikazöld szín, de nekem meg itt még sok más embernek nem...
cbrfireblade: nem lehet kibontani, csak miután kifizeted! Utána le is húzhatod a budin.
-
mgTerminator
veterán
válasz
torreador22 #31500 üzenetére
És miért baj az ha valaki szét, sőt, szarrá akarja romolni a telefont?
-
mgTerminator
veterán
válasz
charlie1975 #31474 üzenetére
Új bugok vannak benne, egy részük már ki van tárgyalva, a többit meg kell keresni!
-
mgTerminator
veterán
válasz
trobi28 #31403 üzenetére
Abszolút semmit!
nemsokára 5 hónapos lesz a telefon de még mindig úgy néz ki mintha új lenne
És nem azért mert most cseréltek kijelzőt (ami szarabb mint a régi volt), mert az előzőnek is csak annyi baja volt hogy a kis vékony keret meg volt repedve amit amúgy nem lehetett észrevenni csak ha direkt kerestem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Sebibalu #31115 üzenetére
Nem volt se kép se hang
töltőre sem reagált. Hát sajnos a srác volt olyan rendes hogy mindent megcsinált nekem még a központban, itt meg csak berakta a lapot és kész, így a legújabb 4.3 van rajta.
vick33: a kijelzőt azért cserélte mert meg volt repedve a keret, és megemlítettem neki, ő meg kérdezte hogy cserélje? Hát mondom nekem mindegy mert nem észrevehető, aztán kicserélte. Az aksit meg azért mert elvileg mélymerült lett
-
mgTerminator
veterán
Most ment el a szervizes, alaplapot kijelzőt és aksit cserélt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest