- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
borsodika #32311 üzenetére
Tudom. De ez sajnos nem visz előrébb. Egy ilyen gyártótól elég nevetséges, hogy ilyen hiba bekerül egyáltalán. Ez az egész megint arról szól, hogy adjuk ki a romot, nehogy lemaradjunk a konkurenciától...
Ha T-re megjelenik a FW és hibás lesz, naponta fogom hívni a Samsung premium szervizét, futárt igényelve a javításra...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #32295 üzenetére
Igazad van, de a Samsung igazán megengedhetné, hogy az ember válasszon....Én örömmel használnám ezt a készüléket GE rommal, ha lehetne....
Persze attól nem lenne jobb a kijelző sem... -
zzola
titán
válasz
mgTerminator #32249 üzenetére
Tudom, azért kérdeztem...
-
zzola
titán
Ma este pofára estem. Van egy MHL kábelem, azt hittem, hogy ki tudom lőni a mobil képét a TV-re...tévedtem.
Ráadásul a TV csatlakoztatása után bámit dugtam a készülékre, fel sem ismerte, mintha elromlott volna a készüléken az aljzat. Csak restart segített...WTF? -
zzola
titán
válasz
cbrfireblade #31455 üzenetére
Anno Nextel-től vásároltam az S3-at, mivel ajándék volt, bontatlan csomagot kértem. Azt is kaptam, külön kitöltött Samsung garancia jeggyel, de felhívták a figyelmem, hogy a dobozban levő üreset dobjam el. A bolt teljesen megbízható, ha lenne kp-m, csak ott vásárolnék..
Valóban gyártói garanciális volt, mert 1x kihívtam a Premium szervizt és megjavították ingyen... -
zzola
titán
válasz
bprubin #30671 üzenetére
Ezért hozták létre a knox számlálót, azzal tudja bizonyítani, hogy valaki belenyúlt. Lehet hogy még nem volt rá precedens, de attól még megvonhatják a garanciát, jogosan. Nálam is volt többször a szerviz, de csak a serial számot nézte, hogy egyezik-e a regisztrációnál megadottal...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #30552 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #30414 üzenetére
Csak nem baszki...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
Ace882 #30335 üzenetére
Ez hasonló....és én nem szerettem volna várni rá 2-3 hetet, míg Hong-Kong-ból megérkezik, ha megérkezik....
Én egyébként nem a legolcsóbb ajánlathoz mértem a vásárlásomat, hanem a gyári Samsung szetthez, ami majd 10k-val drágább, ahhoz mérten mégis csak olcsóbb volt...(#30334) nggabi
-
zzola
titán
Frissítettem a T-s készülékemet 4.3-ra . Reset után a Play áruház az alábbi üzeneteket dobja a programok frissítésénél: " A MasterCard Mobile frissítést nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (403)". Egyetlen egy programot sem hajlandó frissíteni sem wi-fi-ről, sem mobil netről!
Találkozott már valaki ilyennel? -
zzola
titán
válasz
papa237 #30300 üzenetére
Nem is mondtam, hogy mindegyik. Pécs mellett lakom, nekem az nem működik, hogy ha valami nem jó, felugrok a villamosra és visszaviszem a készüléket. 5x bíztam meg különböző GSM boltokban, ebből egy volt korrekt, 4 átb@szott. Nyilván ezek után elmegy az ember kedve az ilyen GSMHome nevű mocskos tróger GSM boltoktól...inkább fizetek többet, de legyen betonbiztos a support...
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #30098 üzenetére
A harmadik alkalom már megszűnt, ha tele lesz a garancia jegy, akkor sem kötelesek cserélni. Nokia-nál pedig a csere a főpanel cserét jelenti és nem a komplett készülék cserét...
-
zzola
titán
válasz
eladogeppc #30083 üzenetére
Ez van, ezen felesleges agyalni. A pénz beszél, mindenki el tudja dönteni, mit engedhet meg és mit nem. Nyilván aki megengedheti, az gyári garanciával rendelkezőt vásárol...
Egyébként én is az vallom, min nggabi... -
zzola
titán
válasz
eladogeppc #30081 üzenetére
Nextel: Samsung i9505 GalaxyS 4 16GB 2 év gyári garancia : 136900.
De lehet használtan is garanciálisat vásárolni... -
zzola
titán
válasz
pixelblondie #30010 üzenetére
Nekem anno egy Note2-ben cseréltek főpanelt és engedélyt kért a szervizes a Samsung-tól. Ebből kiindulva szerintem esélytelen a szín csere...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Üdv!
Hosszú kitérő után ismét váltok Samsungra, S4-ra esett a választásom. Vezeték nélküli töltő szettet is találtam aránylag elfogadható áron. e-bay-en keresgéltem Nillkin szettet, az ~14k-ra jött volna ki, 4-6 hét szállítási idővel. Végül a választásom egy "Qi Airpulse™ Wireless Samsung Galaxy S4 Charging Kit"-re esett. Ez az official oldalon postával 45 font lett volna, ugyanezt megtaláltam angol e-bay oldalán közvetlenül a forgalmazótól postával együtt 40 font. 14720- forintot vontak le, elég jó vételnek tűnik!
Ha esetleg valakit érdekelne, a linkek:
Qi Airpulse™ Wireless Samsung Galaxy S3 & S4 Charging Kit
e-bay-en pedig a forgalmazótól:
Qi Samsung Galaxy S4 Wireless Charging Kit - Black -
zzola
titán
A gyári vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlap az vastagabb, mint amivel alap áron adják a készüléket? Ha igen, akkor milyen tok lesz így jó a készülékre?
Köszi -
zzola
titán
Qi Wireless Charger Receiver Adapter Module for Samsung Galaxy S4/ i9500 EPATH-266886 valaki használ? Arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e az olcsóbb variációba belevágni? Ez az adapter ~2500 forint postával, a vezeték nélküli töltő meg ~10k, a gyári szett hátlappal ~22k.
-
zzola
titán
üdv!
Vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Láttam T-nél 12-13k a vezeték nélküli töltő, de ha jól olvastam, kell hozzá egy hátlap is. Gondolom a T-s csomag azt nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest