- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
T nem áll a helyzet magaslatán!
Rendeltem S4-hez egy Szilikon védő tok Galaxy S4 készülékhez helyette kaptam egy fehér Kihajtható tok Galaxy S4 készülékhez tokot! 4000 forintos tokot odaadták 952 forintért... -
zzola
titán
válasz
lafaty80 #50763 üzenetére
Én is tegnap vettem át! Fehér, gyárilag 4.4.2 volt rajta. Reggel már kiakasztott, repülő módba tettem a készüléket éjszakára, az időjárás widget meg fekete lett reggelre és úgy is maradt! Olvastam, hogy ez valami szoftver hiba....
~1 évvel ezelőtt volt 9505-ös modellem, ez a T-s verzió most viszont jóval gyorsabbnak tűnik nekem! -
zzola
titán
válasz
bjergerking #50724 üzenetére
Ennyire azért ne szaladjunk már előre! Még a LP sem érkezett meg, nem ám a következő variánsa...
-
zzola
titán
válasz
tomiivagyok #50668 üzenetére
Oké, otthonról akkor majd meglátod....
-
zzola
titán
válasz
tomiivagyok #50666 üzenetére
Kicsit vissza kellene olvasni, 1-2 napja ez megy....
-
zzola
titán
válasz
bjergerking #50586 üzenetére
Ha mindent megkapna mindenki, akkor ki venne S6-ot?
-
zzola
titán
Srácok 9506-ra is érvényes a Samsung Prémium háztól-házig garancia? Visszább valaki azt írta, hogy nem!
Mi az igazság?
Köszi! -
-
zzola
titán
Sziasztok!
Ismét szemezek egy S4-el, ismét T-nél. Tavaly volt i9505-m, T-nél ugye már csak i9506 kapható...
Snapdragon 800-as SOC kb. mennyivel fogyaszthat többet?
Inkább a HC kategóriába tartozom felhasználás terén, 0-24 wifi vagy 3G, exchange szinkronizálás, sok hanghívás, internet, sms, e-mail, kevés kamera, 0 játék. Reggeltől estig bírhatja az akkumulátor?
Illetve ezek az i9506-os modellek anyagminőségben mit képviselnek? A 9505-ös modellnek eléggé nyöszörgött a hátlapja...
Köszi! -
zzola
titán
válasz
kocsisdavid5 #36474 üzenetére
Ha új mobilt szeretnél, akkor hogy jöhet szóba használt S4?
S4 minit nem vennék, akkor inkább egy S3, 80k-ért szerintem van hazai garanciás... -
zzola
titán
válasz
kareszkaresz #36400 üzenetére
Hülye volt a kérdés magában...
Official rendszerhez képest jobb. Mennyi ram? Attól függ, mit telepítesz rá. Üzemidő? Wi-fi/BT/3G megy egész nap?
Gyári rom éjszaka bekapcsolt wi-fi-vel nálam vagy 10%-ot evett, ez meg 2-t....
Nyilván a tárhely nem fog megnőni, de kit érdekel, ha van sd foglalat... -
zzola
titán
Ha valaki S5 feature-ra vágyik, Imperium v3.5 romot próbálja ki! Aroma telepítős, van KT kernel lehetőség is, bloatware-eket/gapps-ot külön aroma telepítőbe tették. Tetszetős, gyors, keveset fogyaszt...
-
zzola
titán
válasz
Smartphone69 #36250 üzenetére
Itt megtalálod!
-
zzola
titán
válasz
Smartphone69 #36246 üzenetére
Ha nem 0x0 a knox, akkor valószínű, hogy nincsen garanciád...
Custom recovery-től már alapban ugrott... -
zzola
titán
válasz
Smartphone69 #36238 üzenetére
TWRP, Philz/CWM recovery is működik 4.4 alatt (is), ahogy eddig is működött.
-
zzola
titán
Nekem sikerült egész jó működésre bírni a készüléket 4.4-el! Amúgy rühellem a G szolgáltatásait, nagy része csak rá van kényszerítve az emberre!
Wipe után a kezdő képernyő/egyszerű üzemmód-ot állítottam be. G fiók nincsen beállítva mert nem azt használok, így a G sz@rjai sem frissültek le. Energia takarékos módot aktiváltam, így elég baráti a fogyasztás. Nálam wifi, BT megy egész nap és a legfontosabb dolgok így is elérhetők a "Móricka" módban...
~600 MB memóriát eszik, gyors, letisztult... -
zzola
titán
válasz
mugencivic #35844 üzenetére
Nem.
-
zzola
titán
válasz
FIREBLADE78 #35830 üzenetére
A Samsung szerviz 4x k-ért cseréli, aprón találsz olcsóbban, aki megcsinálja...
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #35813 üzenetére
Nem.
-
zzola
titán
Help!
4.4-en hogy a búsba kell beállítani hotmail fiókot? Fiók hozzáadásával (ahogy 4.3-on) nem működik a dolog, nem kapcsolódik a szerverhez a készülék/alkalmazás... -
zzola
titán
válasz
qamu74 #35355 üzenetére
20 sec alatt...megtaláltam...
-
zzola
titán
Tegnap feltoltam a MIUI-t, twrp-2.7.0.1 recovery alól simán sikerült. Hát, tényleg egy IOS koppintás az ikonok, viszont közel nem olyan smooth, mint az i5-öm. Nekem nem tetszett, le is töröltem...
-
zzola
titán
válasz
kótyagos42 #35207 üzenetére
Hirdetésnek nem itt a helye, de ne zavarjon...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35187 üzenetére
Valakinek az csak fél vagy havi töredék, vagy többhavi...
-
zzola
titán
válasz
Kapanyél #35123 üzenetére
[ROM]KOT49H【4.4.2】Google Play Edition 04-08-2014
és
[AOSP] Official 4.4.2 - S4 Google Edition - Final-R1.2 - Feel the Experience of NexusPhilz recoveryből próbáltam, full wipe után, de egyik rommal sem indul el, a bootnál megakad. Valami kernel hibát ír ki.
Ellenben a
I9505_-_Official_Google_Edition_4.3_by_Jamal2367_Finaly_v2.0 rom felmegy, megérkezik OTA-n a 4.4-is, viszont telepíteni nem tudja.... -
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35116 üzenetére
Majd lehet teszek egy próbát...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35112 üzenetére
A N2-nél pl. a fényérzékelő nem működött rendesen, telepítettem a Gapps-t, utána errorral leállt a play store..ilyenek voltak nálam. Pedig ott is normális telepítés volt a leírtak szerint.
Visszatérve a GE rom-ra, lehet az a baj, hogy 4.3-on vagyok, talán ezért nem sikerül a telepítés, vagy gőzöm sincsen róla, hogy mi lehet a baj...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35110 üzenetére
Azt láttam, hogy nightly-ből naponta jönnek ki, de megmondom őszintén, nekem se S3, se Note2-n nem volt jó a CM rom, valami hiba mindig volt...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35108 üzenetére
Akkor tényleg ajánlott ez a rom...
-
zzola
titán
válasz
mgTerminator #35099 üzenetére
Értem, de így nem derül ki, hogy mi a hiba. ..
(#35102) Kapanyél
4.3 vagyok, nem olvastam, hogy ez gond lenne.
A legujabb Philz recovery volt telepítve. .. -
zzola
titán
Help!
GE romot szeretném telepíteni, de nem jön össze. Root és Philz recovery fentvan, recoveryből telepíteném ahogy kell. Full wipe után install le is fut, restart után viszont csak a recoveryt tudom behozni... Rezeg a készülék, villog a kék led és valami kernel problémát ír ki.
Az AOSP és a másik GE rom sem működik.
Mit csinálok rosszul?
Danke! -
zzola
titán
Nah, meg is szívtam a frissítéssel.
T-s I9505XXUEMKF volt fent a készüléken, erre egy fileos BTU I9505XXUENA4 Black Edition-t feltoltam odinnal (5.0.9) és ugrott a knox....
Ha nem volt downgrade illetve official rom ment fel, ez miért következett be:
Ráadásul látszik a phone info programban, hogy mi volt az original CSC... -
zzola
titán
Végre SamMobile-on elérhetőek a 4.3-as Black Edition rom-ok. A Spanyol-hoz van már 4.4.2 is...
-
zzola
titán
válasz
laszlolczka #34928 üzenetére
i9500...
-
zzola
titán
válasz
Sanci789 #34851 üzenetére
Hát, a program nem téved, a CSC adott. Ezek szerint igen. Akkor mégsem olyan jó nevű a bolt? Ez bevett szokás a sufnigsm boltoknál, hogy nem írják oda a régiót. Én B-tel-től rendeltem egy LG Optimus G-t, már pick-pack ponton volt, amikor kiderült, hogy valami ázsiai csodát adnának el és a frissítés nem megoldható FOTA-n keresztül. Reklamáltam/lemondtam, csöndbe is maradtak.
Neki azért szívás, mert vett egy készüléket bolti garanciával. Ha 2 évig nem romlik el, akkor jól járt, ha igen, akkor már nem annyira-szerintem...
Jah és premium garanciája sincsen... -
zzola
titán
válasz
Effendi18 #34839 üzenetére
Az jó nevű lenne? Én nem vennék tőlük semmit sem.
Van store-on egy "Phone Info Samsung" nevű app, azt tedd fel és meglátod, mikor/hol gyártották illetve a CSC-t, utána okosabbak lehetünk...
Valami biztosan nem stimmel a készülékkel, a 4.3 már minden régióba megérkezett-szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest