- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Imi1981 #64871 üzenetére
Hát a lollipop-os odint használtam, de volt egy külön fül a pit-nek, oda betettem a pit fájt és utána kattintottam a start-ra. Tehát elvileg benne volt. Amúgy igen, mindent a megfelelő helyre toltam be.
(#64872) DarthFader: Custom romot majd megpróbálom akkor a következő körben. Egyenlőre ez sikerültjön.
-
Formaster
addikt
válasz
Imi1981 #64867 üzenetére
Merész húzás volt, de reggelre telefon kell, ha tönkrement, ha nincs kész, másikat kell vennem. Legalább most még megy, teszek egy próbát laptoppal, szerintem valami driver, vagy kábel gond lesz itt. Ha laptopnál sem csinálja meg 15-20 perc alatt, akkor lehúzom onnan is és passzolom.
DarthFader: A 6.0.1-et még elbírja az S4 amúgy? Van már hozzá valami herélt rom?
-
Formaster
addikt
válasz
Imi1981 #64865 üzenetére
Szia, nem sajnos
úgy áll minden ahogy az utolsó képen. Ehhez is közel 1 óra kellett, addig csak SetupConnection-t írt ki. Hátlapiba dugtam direkt, esetleg kábel gondra gyanakszom, de most már nem merem lehúzni, pedig lenne itthon másik kábel. Nem lesz más választásom, várok, de ez így reggelig sem fog végezni attól tartok
Szerk: Lehúztam, beleuntam, ugyanúgy elindult a telefon. Megpróbálom laptopról, másik kábellal
-
andrys83
aktív tag
válasz
Imi1981 #64692 üzenetére
szomorú
kit kat meg nem tetszik..nincs ismerősöm az a baj akinek lenne s4 hogy cseréljek akkut megnézni!Meg van egy g4 em azt ha feltöltöm 100-ra még kb 30 percen keresztül tartja is.ezt lehúzom rögtön zuhan.tettem fel egy jo kernelt azzal valamivel jobb.de merülős azért ugy is.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Imi1981 #64616 üzenetére
Nemtudom milyen ezen a telón a gyári rom mert nincs benne magyarnyelv ezért nem volt fent csak custom rom.
Eddig gpe rom volt fent ami gyors meg minden de dógunalom az egész totál lebutított változat ezért nézegettem másikat. Tegnap feltettem az 5.7-est és nagyon tetszik ennél maradok. -
Black_Raven
veterán
válasz
Imi1981 #64612 üzenetére
Szerintem ez teljesen jó.A féløra 10% határeset az simán jø.5óra kijelző időnek felel meg.Egy átlag usernek kb 2napot jelent ami nem kevés.Sok teló 2napig nem igazán bírja.A Wakelock Detector jobb, mindenképpen rakd fel az ébrenlét és deep sleep miatt.A térerő nekem a másik telókhoz nézve gyenge(4g).3g meg eltünt csak 2g vagy 4g.De nézd meg ilyen.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
Imi1981 #64608 üzenetére
100%-nál nézd meg hogy mennyi nafta ment bele.Nekem4260mV volt most ha 4000 alatt van gyenge az akksi.A Wakelock Detectorban látod hogy mi mennyit fogyaszt ęs mennyit van ébren a telefon, és mi fut állandóan/sokat.Frissitést vedd le automatikusról+alk.váltóban zárd be az appokat néha.Böngészőben alkalmanként töröld az előzményeket/sütik,adatokat és utána jobban látod hogy mennyire merül és miért.Menüben tiltsd le a Samsung Apps nevű alkalmazást külõnben frissitgeti a Samsung appokat és az is szépen zabál+az összes Google appot amit tuti nem használsz.Mert minden fölösleges szutyok szívja le az akksit.
-
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #64534 üzenetére
kitkat 5 fájlos ha kitkat rendszeren akarsz maradni akkor tegyél fel ezután a legfrissebb 1 fájlosból 1et.
Kitkat rom kicsomagoláskor jelszót kér ami: www.android-forum.huloli 5 fájlos szintén nem ez a legfrissebb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest