- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi613
aktív tag
válasz
Schuey #10872 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok a 4.4.2-es kitkatel!!! Nem is értem miért istenítik az előző verziót....
OB1-es februári rommal az aksi időm is jobb mint valaha volt!!! A rendszer csak úgy repül! A memória optimalizálásról nem is beszélve. A 4.2.2 elbujhat mögötte!! A kitkat modeme sokkal jobban teljesít 4G-n. -
Acef
addikt
válasz
Schuey #10863 üzenetére
Szerintem nagyon jó telefon
Ebben az árban új ~ 60000, vagy használtan ~ 40000 nem kapsz erősebb hardvert.4.4.2-vel jobb a térerő, 4.2.2-vel valamivel jobb az akku.
Mint minden android, úgy ez is módosítva az igazi, ezt mindkét rommal megteheted, de ez a mostani Samukon a garancia megvonásával jár.5.0-t ne kívánj, mert problémás a ram kezelése, frissebbet meg szerintem sem kap, de nem is feltétlenül kell.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Schuey #10863 üzenetére
Ha újat veszel 99.99% hogy kitkat lesz. Ha véletlenül nem akkor örülj neki és ne frissítsd. (jól működő rendszert felesleges szvsz. Általában csak elrontják a jót
na most, hogy bénák, vagy üzletpolitikai húzás az már más tészta
)
Lollipop-ról nem tudni, szerintem nem lesz. -
-
tuzpenge
őstag
válasz
Schuey #10855 üzenetére
Ha tényleg JÓ telefont akarsz és a 4,7" kijelző még szóba jöhet, akkor ne vacakolj és az Alhpát vedd! HA megnézed semmi gondjuk vele, senkinek, és ez nagyon nagy szó a mai mobilos világban! Főleg ha 2-3 évre tervezel! Azt a felárat busásan visszatéríti mivel a jelenlegi piacon a csúcs hardver kombinációt képviseli! Ha nem akartam volna az S pent meg a 5,5" kijelzőt én is azt vettem volna a mini után!
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Schuey #10851 üzenetére
- 1 van, ha annak lehet nevezni. Ez a furcsa merülés probléma, ha visszaolvasol látod. De nem mindenkinél jelentkezik. Lehet megoldódik. Most fölvetette valaki, hogy talán sokat keresi a tornyot a teló. (ha jól rémlik a Tré-s frissítés is ilyesmit javított, szval van remény.)
-Nem lassul be, ezt már az ace széria is kinőtte.
- Ace-hez képest brutálisan jó a kamerája, egyébként kategóriájának megfelelő képeket lő. Ha babrálsz a beállításokkal akkor talán még lehet csiszolni. (pont a múltkor nézegettem.) Nappal vállalható képeket lő. Éjszaka nagyon zajosak lesznek.
-Ha nyomod egész nap: 1 nap üzemidő, ha alig: akkor 2.
-power bank. Na jó passz, nem hiszem.
- Mivel én is megvettem 3-k híján ennyiért 2 év hűségre: igenÖsszességében jó készülék, én nem bántam meg.
Talán ha fotózni akarsz érdemes megnézni a Lumia 735-öt az 6.5mpx-el jobb képeket lő !!! (meg a win10 miatt tovább is lesz támogatva, neked meg hosszú távra kell. Igaz én is arra vettem a minit, de játszott a fenti Lumia is.)8GB RAM gondolom ROM akart lenni. XD
(nem müxenek a smiley gombok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest