- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Pontosítsd, hogy mire vagy kíváncsi. A sima GT-I9301 -ek azaz a Samsung Galaxy S3 Neo készülékek, amelyek magyarországon is forgalomba voltak helyezve, függetlenül, illetve telenorosan voltak kaphatóak, már mind megkapták a frissítést, viszont a samsung munkatársai szerinte országunk 4.4.2 -ig frissítette őket csak, arra nem is várható 4.4.4 frissítés, ha lesz akkor csak 5.0 .
A másik dolog, a GT-I9300I azaz a Samsung Galaxy S3 Neo + vagy duos készülék, amely nem került forgalmazásra magyarországon. Alapbál 4.3 Androiddal érkezett, már elkezdték kiadogatni a frissítést, ezekre a modellekre 4.4.4 érkezik. Otthon frissíthető Odin segítségével, fentebb olvashatsz róla kisebb eszmecserét, linkeket Vacsa. fórumtárssal.Jómagam itthon frissítettem a GT-I9300I készülékemet, mert már nem bírtam tovább várni. Semmi extra, még megjelenésre is ugyan az, mint a 4.3, egyedül annyi tűnik szembe, hogy a legördíthető sávon az akkumulátor, sim, illetve térerő visszajelzők színesből fehérre váltottak. Akkumulátor idő kb hasonló. Én tapasztaltam, hogy jobban hajlamos a frissítés óta melegedni a készülékem, de ez lehet csak nálam van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest