- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Pontosítsd, hogy mire vagy kíváncsi. A sima GT-I9301 -ek azaz a Samsung Galaxy S3 Neo készülékek, amelyek magyarországon is forgalomba voltak helyezve, függetlenül, illetve telenorosan voltak kaphatóak, már mind megkapták a frissítést, viszont a samsung munkatársai szerinte országunk 4.4.2 -ig frissítette őket csak, arra nem is várható 4.4.4 frissítés, ha lesz akkor csak 5.0 .
A másik dolog, a GT-I9300I azaz a Samsung Galaxy S3 Neo + vagy duos készülék, amely nem került forgalmazásra magyarországon. Alapbál 4.3 Androiddal érkezett, már elkezdték kiadogatni a frissítést, ezekre a modellekre 4.4.4 érkezik. Otthon frissíthető Odin segítségével, fentebb olvashatsz róla kisebb eszmecserét, linkeket Vacsa. fórumtárssal.Jómagam itthon frissítettem a GT-I9300I készülékemet, mert már nem bírtam tovább várni. Semmi extra, még megjelenésre is ugyan az, mint a 4.3, egyedül annyi tűnik szembe, hogy a legördíthető sávon az akkumulátor, sim, illetve térerő visszajelzők színesből fehérre váltottak. Akkumulátor idő kb hasonló. Én tapasztaltam, hogy jobban hajlamos a frissítés óta melegedni a készülékem, de ez lehet csak nálam van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő