- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Újraindulás nálam még 1x-sem volt. Melegszik ha töltőn van és netezek, ennyi.
-
Roland0224
senior tag
válasz
barcsajani #1954 üzenetére
hát ez sok mindentől függ mire és mennyit használod mi fut a háttérben meg a fényerőtől gps megy-e vagy sem ki lehet belőle hozni amúgy sőt többet is akár csak okosan kell csinálni
én úgy szoktam auto fényerő és ha megy a net akkor a ds battery lekapcsolja ha zárva a kijelző és óránként( ez tetszőleges) bekapcsolja 1-2 percre megjönnek az üzenetek értesítések aztán kikapcsolja és ha feloldom a kijelzőt akkor bekapcsolja magától a netet és szinkronizál is egyet plusz ha sötét hátteret használ az azért segít meg esténként nem ég ki a szemed
nekem ki szokott bírni 1 napot ha nem játszom és facebookozom folyton ha nem akkor felrakom tölteni mert vettem powerbankot egyik leghasznosabb dolog telefonhoz szerintem megéri már 4-5000 FT ért lehet venni olyat amivel 1-,15 ször feltöltöd 0% ról nekem 4400 mah-s van (két telj. feltöltés és meg marad benne egy kicsi)szerintem azért ajánlatos egy manapság de ha ebayen rendelsz már van ott 12.000 mah-s is elég jó áron -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
barcsajani #1952 üzenetére
Szia
Ha rendesen van beállítva a wifi, akkor simán kibírja. A wifi-t alapból nem lehet teljesen kikapcsolni, csak a haladó beállításokban. Akkor melegszik, komolyabban, ha játszol rajta, normális használat mellett nem jellemző, hacsak nem töltöd közben, akkor azért érezhetően melegszik. Érdemes úgy ütemezni a töltést, hogy ne kelljen közben egész idő alatt a kijelzőt simogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged