- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ezt a szabad ram nézegetést ősi windowsos szokások generálják... A droid Linux alapú, ott meg akkor működik jól a rendszer, ha elfoglalja a rendelkezésre álló memóriát, betölti a gyakran használt appokat (hasonlóan a windows prefetchhez, ha már analógiát keresünk) és majd ha kell egy újnak, akkor gyorsan kilövi a már nem szükségeset. Ezért nem szerencsés a task-killerek használata sem, egy jól megírt rendszer ezt megoldja.
-
vicze
félisten
-
m1lan
őstag
Ki beszélt itt Lumiáról?
Senki nem mondta, hogy szar az S3. Te szálltál bele az SP fikázásba S3 tulajként, amikor a telefonod tipikusan úgy van elhíresülve a fórumon, hogy a Touchwiznek hála nagyon kevés rajta a szabad RAM, ezért bezárogatja az appokat meg újratölti a launchert. Közvetlenül utánad @Brain75 meg is erősítette ezt, mint volt S3 tulaj. Az SP egyedül a 4.1.2-es szoftverével csinálta a bezárogatást tudtommal, a 4.3 frissítés óta egyszer sem olvastam olyat, hogy valaki panaszkodott volna rá.Elhiszem, hogy nálad nem csinál ilyet az S3, de az kifejezetten szánalmas, hogy valaki negatív dolgot ír a telefonodról, és akkor te visszavágásként leszólod az övét. Tudod hol divat ez? Az oviban, meg az általános iskola alsó tagozatán. Sokakkal ellentétben én nem vagyok elfogult, és ha beleolvasnál a Lumia 520 vagy a Melyik okostelefont vegyem? topikba, akkor láthatnád, hogy én nem hallgatom el a telefonom gyengeségeit.
Részemről a téma lezárva.
-
-
atike
nagyúr
Akkor 80-ért ott van az Xperia Z,,,, Vagy a Grand2... Vagy kicsivel többért a Nexus 5....
De az a gyanúm, hogy bármit is írok le, úgysem lesz jó...
Ami a mondandóm lényege volt - és ezt ki is emeltem - hogy ez egy két éves formaterv ami sokunk szerint már akkor sem volt szépnek nevezhető. És mellette a belbecset is figyelembe véve van reális alternatívája ennyi pénzért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest