Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Valaki87
üzenetére
Persze, aki jobbhoz van szokva, annak kevés lehet, nekem az LG L7 után, az Ace 4 is hatalmas előrelépés lett volna, de simán megérte +20ezer a Neo-ért!
És én sem adnám egyik telefonért sem, hisz a csúcsmodellek rendszerint nagyobbak, nekem ez a tökéletes méret, és az amoled kijelzőről nem váltanék újra IPS-re! 
Lipton:
Az S2-ben super amoled plus van, a Neo-ban super amoled, az S5-ben nem tudom, de valószínűleg más technológiával készültek, ezért nem világít kicsit sem a fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- iPhone 16 Pro Max 512gb tökéletes állapot
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És én sem adnám egyik telefonért sem, hisz a csúcsmodellek rendszerint nagyobbak, nekem ez a tökéletes méret, és az amoled kijelzőről nem váltanék újra IPS-re!