- iPhone topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borg76
tag
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a S3 NEO-t, nem fogsz csalódni. Kijelzőn nekem gyárilag volt fólia, azóta is az van rajta, így nem tudom mennyire karcolódik. Valami tokféle biztos kell, mert a fényes hátlapon még a hajszálkarcok is hamar látszanak. Maga a működése hibátlan, hasít ahogy kell, mindig van elég memória. A gyári launcher is teljesen jó, azzal használtam, most Novát raktam fel. Térerő, wifi, gps, kamera hibátlan.
Ami negatívumot meg lehet említeni, az akksi és a melegedés. Ha egész nap nyúzod este biztos tölteni kell, és érezhető a melegedés, de eddig nem volt hatása a működésre.
A G2 mini-t gyorsan felejtsd el, nem lehet egy lapon emíteni a két telefont.
Minden telefonom rootolva, buherálva volt, hol csak kiváncsiságból, hol meg azért mert, másképp nem volt használható. Itt most nem érzem még szükségét, teljesen jó úgy ahogy kiveszed a dobozból
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest