- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejföl
tag
válasz Diesel38 #699 üzenetére
Angolhonban élek ezért én a brit samutól rendeltem. Nem sietik el a dolgot itt sem ha ez valakit megnyugtat. Viszont itt fix 460fontot (kb 200k huf) kapok az s20 plusom-ért, nem nézegetik meg vizsgálgatják. Ugyanúgy buds jár hozzá illetve egy 12 hónapos Disney+ előfizetés. Előnyükre váljék, hogy 1,2 vagy 3 éves kamatmentes részletfizetésre vihető a telefon. Esetemben 2 év játszott.
-
Teal'C
veterán
válasz wong kok wah #703 üzenetére
Gondolom van most pár telefon még soron De dolgoznak az a lényeg.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
válasz IQfályter #691 üzenetére
Hát ja, amit 110e hirdetnek jobbfogason, az sem ment el hetek óta, az összes többi 140-150e körül még fent van hónapok óta. Árulni lehet drágán. Az enyém kifogástalan működő állapotban volt, de esztétikailag nem volt szép, nem szoktam fóliát rakni rá és a Note 10 plus kerete kb a toktól is karcokódott. Lehet 100-110e körül is elment volna, lehet hogy nem.
# gyuri81: itt ugye tilos hirdetni, fent volt marketplace-en, kb 12 órát. . Már csak a maradék 8 tokkal kell gazdát találnom.[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Ateszpapa
addikt
válasz wong kok wah #703 üzenetére
Elöbb még eladják a jófogáson.
-
ForRedGlory
félisten
Egyet fizet, kettőt kap akció. [link]
Amerikában -
Teal'C
veterán
válasz ForRedGlory #709 üzenetére
Van ahol tudnak akciózni. 2 éve volt ahol 46" 4k tévét kaptál a telefonhoz.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
polonic
félisten
Egyébként melyik az a 45 w-os töltő, amelyik minden usb pd szabványt tud?
Vagy ez ugyanaz, ami a note 10 idejében jelent meg? -
addikt
válasz Diesel38 #715 üzenetére
Azon kívül, hogy ez kisebb, mint az előző 45W töltő, van más különbség is köztük? Nekem a régi van itthon. A Note.10 plus-t mondjunk gyorsabban töltötte, mint most az s22 ultrát. Ez vajon gyorsabb lesz?
(Van ehhez valami kupon esetleg?)[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
En is 150ert adtam egy egy napon belul meg tavasszal friss szerviz(kb mindent csereltek) utan meg elo garanciaval. Szinten az eladas nem arulas partjan vagyok
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
addikt
válasz Schuler888 #719 üzenetére
Az enyém 2019. augusztusi volt, garancia nélkül. Külsőre messze volt a hibatlantol, jó karcos kijelző, keret. A hátlapot védte a tok. Lehet elment volna többért is. 🤷
Szerk: azért tavasz óta eltelt majdnem egy év!#T0rnad0: nekem is most jött email, hogy jön a TMX csomag.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
a8l
aktív tag
válasz Elit3Zotya #724 üzenetére
Ha gmail-ed van akkor nézd meg a promóciók között. Nekem is oda jött az email, elsőre észre se vettem, azt hittem megint vmi s22 reklám.
-
addikt
-
north1992
csendes tag
Na végre tegnap én is eljutottam oda, hogy sikerült "megrendelnem". Igaz, hogy egy szép lista aljára kerültem, de legalább igy vagy úgy de lesz, persze benne van a pakliban, hogy mégsem burgundi lesz...Ezen a ponton már engem a színe sem érdekel, majd tokkal elfedem. Jut eszembe tok, melyiket ajánlanátok hozzá? Eddig Alis - Ebayes armor tokot vettem nagyon jól bevált...Csak az a nyomorult kitámasztó ne lenne rajta kikopik és elkezd kotyogni roppant idegesítő. Most úgy gondoltam veszek rá valami hivatalosabbat, meg hamarabb megvan mint 30 nap
-
Hira Nnor
csendes újonc
válasz north1992 #727 üzenetére
Ha eddig amúgyis "armor" tokokat használtál, akkor tudom javasolni az UAG vonalat, az s22-es szériához tudsz válogatni közülük. "Méret/védelem arány" szempontjából talán a Pathfinder az optimális választás. Többek is vettek olyat itt a fórumon, dícsérik. Én is azt választottam hozzá (Ultra).
-
MikeWazowski
veterán
Akinek megvan már a telefon azoktól kérdezem, hogy a gyári időjárás widget más lett mint az a korábbi telefonokon volt? Az alap érdekelne, háttér nélkül.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
csubííí
senior tag
válasz MikeWazowski #731 üzenetére
Az one ui 4-ben van az új és a régi verzió is. Az újon nem lehet
állítani (dinamikus) , a régin a szokásos lehetőségek.
Legalábbis note 10+ on.[ Szerkesztve ]
-
north1992
csendes tag
válasz Hira Nnor #730 üzenetére
Köszönöm a tippet, jónak tűnik...Mondjuk, szép ára van. Valamit, valamiért... Ha már ott vagyok eszembe jutott, hogy nincs hozzá alapból töltő, Vajon támogatja a 3rd party töltőket...Mondjuk ha beszerzek egy Spigen 45W-os töltőt azzal gondolom töltene...Mondjuk a samsungból pont kinézem, hogy csak eredeti töltővel lehetne tölteni a telefont
Csak azért gondoltam arra mert két kimenete van és egyszerre tudnám tölteni a fülest meg a telót. -
addikt
A Note 10 plus VPN listán volt l2tp psk VPN, ezen nincs. Hogy tudom így az ilyen típusú vpn-t beállítani? Anyconnecten sincs.
-
polonic
félisten
A google messages az alapértelmezett üzenetküldő alkalmazás a telón? A samsung üzenetek így már fel sincs telepítve?
-
TiMoN
senior tag
válasz Elit3Zotya #724 üzenetére
Nem vagy egyedül, pedig 17. regisztráltam, de sztem 23tól küldik majd a leveleket folyamatos ellenőrzés során.
Azért még várok...-TiMoN-
-
WiZARD
addikt
Az komoly, hogy a sestore egyik üzletében sincs raktáron semmilyen s22u tok? (weblap szerint)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Topikgazda
Tök jó ez az előrendelés...a Telenornál már egy jó ideje nincs készülék
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bbendre
őstag
Állítolag lassú a töltés. Tudtátok? (En meg nem irtam be, nem akartam kimaradni)
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
blade4
aktív tag
A Telenornál megint van, mindkét szinben. Be is rendeltem egyet.
Ez a Ráadás Galaxy Buds Pro mit jelent? Benne lesz a csomagban mikor hozzák a telót?
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz bandi0000 #740 üzenetére
Fikáztam én már azt.
Töltésről meg volt már szó, grafikon vagy pontos adat eddig nem sok. Ajánlom az egered közepén lévő görgőt, ilyen esetekreEngem érdekel a töltési sebesség, plusz érv lenne, hogy megtartsam.
Itt van 4 napja nálam, de még mindig nem tudtam eldönteni maradjon-e vagy inkább a Pixel6Pro maradjon.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
polonic
félisten
Honnan lehet gyári kijelzővédőt és szilikon tokot rendelni?
Samsung oldalán a tokok alatt rákattintok a vásárlásra, a kosarat hozza be...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest