Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaaaa. ..
Teljesen jó videó nézéskor, de nekem az iPhone hangzása jobban bejön szerintem "élettel telibb".
Igen ez a felső hangszóró nekem nagyon nem jön be eddig és kicsit bosszant is, de ezen kívül teljesen jó.
Face ID még mindig jobb maszk ide vagy oda szerintem.
Elég pontos ez az ujjlenyomat olvasó is, de ha egy kicsit megizzad az ujjam már nem old fel és sajnos nekem sűrűn szokott...
Egyébként a 120 Hz mindnenért kárpótol engem ami ilyen kis bosszantó dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Sansung s21 ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest