Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
válasz
rstwingo #3813 üzenetére
Köszi, letöltöttem. Szerintem jövő hétvégén odinozok is egyet, csak most sokat dolgozom, meg megyek nyaralni is
A #3815-ös fejfájásom amúgy nem tudom hogy, de magától megoldódott az Ultrán is. Amúgy angol nyelvre állításkor működött a Hey Google, de most már úgy is, hogy magyarul van, most már hála égnek nem szürkül el magyar nyelvnél sem a lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest