Hirdetés
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonkadavid
tag
válasz
Winnie The P #7675 üzenetére
Mielőtt csalódást okozol magadnak, én S23 ultra-ra cseréltem az Fe-t. Azt kell mondjam pár hét után elmúlt a varázs és úgy érzem semmiben nem vagyok előrébb. Nekem munkaeszköz. Telefonálok, email, kicsi egyéb.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Szia! Gyakorlatilag pont ugyanott leszel. Oké, új akksi, kitolt támogatás, de szakmailag semmiképp sem indokolható a váltás.
-
joci86
senior tag
válasz
Én használtan vettem az S21 FE-met, és vele párhuzamosan volt egy A54-esem is.
Erősen vacilláltam, hogy melyiket tartsam meg a kettő közül...
Végül a telephoto miatt az S21 FE maradt meg, de főkamerában már ott sem volt igazán észrevehető különbség. Az A54 haptikus jelzései nekem nagyon tetszettek, akkuban jóval erősebb volt, tudta az eSIM-et, lehetett bele microSD-t tenni, szóval előnyei is voltak az S szériához képest.
Összeszerelésre sem volt panasz, nekem nem érződött semmivel olcsóbbnak, mint az S21 FE.És azóta eltelt 2 év, az A56 nem gondolom, hogy rosszabb lenne az A54-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest