Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Ph!-s ismerősöm mesélte, hogy idén volt mód kuponnozással jó vételeket ejteni Samsung telefonoknál. Jól látom, hogy jelenleg nincs ilyen, vagy mégis? Ezt a S21FE-t 200k-ra le lehet tornázni? Már rendeltem két telefont (Nothing phone, Xiaomi 12X), az egyiket már átvettem, a másikat holnap fogom, de pár órával ezelőtt néztem egy videót, és jobbnak tűnik a kamerája, ennek a telefonnak, mint a 12X.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest