- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
8+ óra kijelző időt bír a telefon simán napi használat közben. Nem tudom ehhez miért kellene Power Bank? De egyébként az iPhone miatt van már neki egy 10.000mAh-es.
Nyilván nem az akkumulátor határozza meg egy készülék árát, hanem az egész csomag. Amúgy Vodafone-tól egy összegben előrendelésben nem érzem túlzottnak az árat a kategóriában. A magyar árak sajnos el vannak szállva ennél is, ahogy a teszt is jelzi. Máshol 60-80 ezerrel drágább lett volna a 256-os amúgy.
A downgradeket én is sajnálom, de napi használatban eddig baromi jó a készülék. Fénysebes, fluid és minden tökéletesen működik rajta már day one. Ahogy ebben a kategóriában elvárható. A kijelző a kisebb felbontás ellenére elképesztően jó! Samu ebben top még mindig.[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
g4mer
senior tag
" 8+ óra kijelző időt bír a telefon simán napi használat közben "
Amúgy őszintén van bárki aki napi szinten 7-8 óra SOT-ot összehoz a telefonján?
Napi 3.5-4 óránál már úgy érzem, hogy túlzásba esek.. és állítólag ezt már okostelefon függőségnek nevezik
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
Aki úton van és navizik, szerintem annak összejöhet. Nekem is az dobja meg a SOT-ot, bár nem ilyen mértékben.
Más: Nagyon gondolkodóba estem az S21-en, végre normális méretű samsung teló flat kijelzővel. Előrendelés után ha még a fülest is elpasszolja az ember, szerintem elég baráti lesz az ár flagshiphez képest. De aludnom kell rá még...
Másolat_eredetije
-
csorbajeno
veterán
Egész nap ezt számolgatom, akármikor egy SOT-ot érintő hozzászólást olvasok, telefontól függetlenül. Tehát, ha a telefon tud 6-8 órát és ez kevés, mert korábban valaki 10+-t szeretett volna elérni és ugye dolgozunk 8 órát (ahol nálunk legalábbis nem nagyon lehet nyomkodni a telefont) és még család meg alvás és az asszonyt még nem is említettem... Ha ezeket összeadom nem férek bele a napi 24 órába
-
törölt tag
válasz IkszIpszilon #142 üzenetére
Szoval az amerikai netto arat hasonlitod a magyar bruttohoz ? Ugyes. Lodd el valamelyik DK lakossagi forumon..
-
*RLaci*
addikt
Kijelzővédő fólia van most gyárilag?
-
Zoolee19
senior tag
válasz csorbajeno #146 üzenetére
Persze ebben is van valami, mondjuk nekem csak egy 16GB-os mem kari van a telomban.
De teljesen üres, és nincs is rajta semmi.
Az összes cuccom a telomom van, képektől kezdve minden.
Mondjuk Én nem töltök le filmeket a telora mert felesleges, ott van a netflix stb
Én talán 3x próbáltam ki az AKG fülest, de mivel alapból telefonnál a vezetékes füles csak gondot jelent azt sem használom, pedig jó a hangáza.
S21 Ultra tetszik nekem, ki is próbáltam a Médiában, de még várok a telefonnal, meg még nem járt le a hűségem a Telenornál Meg addigra jön a Note 21 remélemDe igazából mindenkit meg lehet érteni, a gyártókat és a felhasználókat is minden szempontból.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Fall-N
veterán
Tehát ez sem lett egy nagy egetrengető széria sőt az S20-hoz képest sok helyen visszalépés.
- kisebb a felbontás
- nincs microSD foglalat
- műanyag a hátlap
- nem lett jobb most sem az Exynos 2100 az aktuális SD 888-nál és melegszik is ugyanúgy (sokat mond a kép, ahogy a többi telefon ~10 fokkal hűvösebb melegedés közben)
- nincs töltő (ez a kisebbik gond) és a kábel is használhatatlan a szabványos USB-A töltőkhőz (vagy ha úgy nézzük az eddig tartozék Samsung töltőkhöz)
- AKG füles is mínusz, bár a többi gyártó sem ad feltétlenül, meg előrendelés esetén adnak egy Galaxy Budsot.
Szóval gratula Samsung ezt a szériát is skippelheti akinek nem sürgős a csere. Ezért tényleg kár lett volna egy élő bemutató. Nem baj, ellesték az Appletől az árazáson kívül a semmitmondó frissítési ciklust is. De legalább jó drága.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ez igaza, de a töltőfejek 90%-a még mindig USB-A-s és a powerbankok nagy része is. Ezek is mehetnek a kukába majd a fránya nagy szabványosítás miatt. Persze adapter van, így áthidalhtó a probléma, de ha hirtelen kell kölcsön valakitől, mert valamiért lemerült a telefon akkor így járt az ember.
Pont így jártam a napokban én is. Valami process beakadt a telefonon és lemerült 7 %-ra. A munkahelyen csak microUSB és régi Nokia töltő van én meg nem raktam be a táskámba a tartalék Type-C kábelt. Ilyenkor áldja az ember a sok szabványt. Persze idővel kikopik majd az USB-A és a microUSB (és a mini is), akkor tényleg jó lesz. De azt tegyük hozzá hogy legalább egy adapter adtak volna hozzá, beleférne az árba.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
739€ a sima S21-ert mar elég jo ár nem?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
csorbajeno
veterán
válasz Zoolee19 #159 üzenetére
Nekem decemberben jár le az S10 hűségideje(nem én használom, csak én vettem), de a Telekomos ismerősöm azt mondta, hogy nézzek be valamikor és megoldható a dolog. Szóval édemes lehet rákérdezni. Én a két kicsi között gondolkodok, de egyenlőre nem jutottam dülőre. Nem tudom mennyire plasztik vagy minőségi a sima hátlapja hosszú távon, mert tokban lesz így a minőségérzete annyira nem izgat, illetve az a +800mA az akksiban mennyit jelent a napi használatban. Nem gondolom, hogy annyi plusszal ki tudnám húzni 2 napig, így minden este töltve lesz. Szóval eldőlni látszik a kérdés, de amíg élőben meg nem fogdostam mindkettőt, addig nem hozom meg a végleges döntést.
-
mSchumi87
senior tag
válasz csorbajeno #164 üzenetére
ez nálunk Szlovakian adjak enyiert az Alzában plusz az ajandékok hozzá
[link]789€ mar 256GB van
-
mSchumi87
senior tag
válasz csorbajeno #166 üzenetére
En se értem hogy tudja ennyivel olcsobban adni, ugye elorendeltem akkor még teljes áron volt 849€ ki is fizettem elore, most irtak hogy vissza utalnak 110€-ot Mindig lehetnének ilyen jo fejek
-
Mardel
őstag
120 Hzes kiejlzővel én vettem volna, de Exynosos procival kihagyom.
Tesztelték [link] s21 ultrat snapdragon és exynos procival, persze az hogy jóval gyengébb az áron abszolút nem látszik meg.
Nekem nem jön be az, hogy nem egységes minden alkatrész a telefonban és eu kap egy kiherélt s21-et.
Sajnos nem csak játékoknál számít, korábbi s20-nál is letesztelték hogy a snapdragonos verzió valamivel szebb képeket készít mint az exynos társa, gondolom ez szintén előfordul.
Azért fotózni többen fotóznak vele mint játszanak.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
mSchumi87
senior tag
válasz csorbajeno #169 üzenetére
Pont erre gondoltam en is hogy nem nagyon mehet jol az elorendelés így mar most olcsobban adják inkáb, vagy nem tudom hol van a kicseszés benne, de tul szép hogy igaz legyen így na majd kiderul csak mar lenne 29-edike
-
Zoolee19
senior tag
válasz csorbajeno #163 üzenetére
Én nekem nyáron jár le, de most néztem ha meg rendelem az ultrát akkor durván 70k-t kéne pluszba fizessek bár ezt így nem értem.
De gondolom kifizetem a S10-et és a maradék hűséget..
Ultra az üveg hátlapos, de nekem is tokban lenne a telefon, ahogy S10- is abban van.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Tin
veterán
válasz csorbajeno #166 üzenetére
De nem ám, erről beszéltem. Ez ugyan Németország, és egy nagy vállalati kedvezményoldal, de ez elég sokak számára elérhető.
A legkisebb modellek ennyiért mennek most előrendelésben, ajándékokkal.
Csak azért raktam be, hogy megértsétek, hogy NEM a Samsung miatt annyi az ára, amennyi. Hacsak nem hazardíroznának a forinttal is, forintban is jóval olcsóbb lenne.
-
Tin
veterán
Átlagos. De mivel zárva minden, home office van, így nem is használom annyit, mivel amúgy is gépnél ülök egész nap. Olyam 5 óra SOT-ot biztos hozna átlagos használattal, de ennyit nem használom egy nap.
Itt van pár kép, bár ezek még inkább hosszabb távúak.
Az utolsó kép egy normálisabb használat, ilyen értékeket kapok. Általában 3 naponta töltöm, ilyenkor 2-3 óra SOT van benne, és 20-30% akku marad. Vagy ha 2 nap után, akkor közelebb a 2 órához a SOT, de közelebb a 40%-hoz a maradék. 4 email fiók szinkron, Wifi, BT, GPS, minden bekapcsolva, és 120 Hz adaptív.
-
-
sasa134
addikt
Sokat vártam az S21től, mert már nagyon időszerű az S8-am cseréje... de nekem vhogy keserű a szájíz. Hozza a kötelezőt teljesítményben, de sok paramétert tekintve (mint csomag), kevesebbet ad mint az S20. És ez sztem megengedhetetlen. Visszaleptünk kijelző felbontásban, anyaghasználatban (hátlap), nincs füles és töltő és nem bővíthető a tárhely. Tehát elvettek dolgokat, ami eddig járt. Másik oldalról pedig semmi olyan nélkülözhetetlen újdonságot nem nyújt, amit ne hozna az S20/FE is jóval olcsóbban. És ez gáz.
Köszi Samu, nekem ezt ennyiért nem toljátok le a torkomon.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
beastars
tag
Köszönöm nagyon tetszet a teszt. A telefon már nem tetszik .föleg hogy megint hülyére veszi europát a koreai gyárto. Es gondoltam hogy a proci megint szarabb lesz mint a quacomm . Bár menyire is védték egy pár forumozo...És igen ennyit a sok olyan komentre hogy mindenkinek van ugyis talonban otthon falitöltö, mert ugyan csak szart sem ér . Sok a szarozás. De hát ennyit is érne mert szerintem max s9 alatt váltnék erre.
-
Zoolee19
senior tag
válasz csorbajeno #174 üzenetére
Igen valóban az, de annál kicsit nagyobb volt a kedvezményem mint 70k
Most is akkora kedvezményem lenne a S21-re hogy tuti nem megyek át a Telekomhoz pedig asszony mondta hogy menjek átLenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Tin
veterán
Az a baj az S21 szériával, hogy a "visszalépésért" cserébe egy érezhetően jobb akkut kapsz, és olcsóbb árat. A kijelző szebb, és bár csak 1080p, de a 120Hz úgyis csak azon ment eddig is, cserébe most már adaptív. A hátlapja csak az S21-nek műanyag, de az S20Fe-nek is. Töltő 7000 Ft, így ez legfeljebb csak szarrágás a Samsung részéről. Hozzáadott fülest szerintem keveseb használják amúgy is, de valóban nincs. A tárhely bővítésért viszont nagy kár.
Ezeket elvették, de cserébe olcsóbb lett. USA-ban 200$-al, de EU-ban is 150€-val ha az S20 5G-s változatot nézem. Magyarországra meg bejött drágábban a forint árfolyam miatt.
Az S20FE amúgy most, hogy elvileg már javították az érintőkijelző hibát, jobb vétel. Főleg az 5G változat SD865-el (bár azt meg hivatalosan nem forgalmazzák).
-
Tin
veterán
Szívesen. Ha fontos a hosszú akkuidő, akkor ne az N20U-t válaszd. De ez talán az egész Samsung 20-as szériára igaz az Exynos 990 miatt. Viszont annak, aki naponta 2-3 óra SOT-ot rak a telefonjába, bőven kibír egy napot. Az én használati szokásaim mellett kettőt is simán.
A Samsung S21 széria amúgy elvileg sokat fejlődött, annak lényegesen jobb lett az üzemideje.
-
beastars
tag
Ne haragudj de mitöl jobb akku ez , vagy mitöl jobb kijelzö , mint mondjuk a s20 fe? Az hogy kint olcsobb ? Az most akkor mit számit? Hisz Magyarországon élek. Mármint hogy a Usában olcsobb ,és jobb procival kapják az emberek,ami közel sem melegszik ennyire mint amit itt vehetsz itthon. Akkor igazad van ez tényleg jobb jobb telefon. A töltö a samsung centerben 15 ezzer. Neten keresve s21 baseus 7850.
[ Szerkesztve ]
-
-
beastars
tag
S20 fe használok , ha ugyan ugy melegszik és még csak nem is játszol a s21 teloval az akkor hogy lenne jobb? És mint irtam ha kint olcsobb és olyan procival kapod meg ami terhelés alatt sem melegszik annyira mint az europai . Akkor mitöl jobb?
-
Fiktivlife
tag
Ma meglett az Ultra. Első gyors tapasztalat S20 FE után.A nap folyamán volt idő belakni . Közben pont feltöltődött 36%-ról 100-ra. Aztán délután 3-8 között családi program volt amikor kézbe sem igazán vettem. Ami meglepett az az hogy a Samunál szokásos gyors kezdeti merülésnek most nyoma sincs. Most 91 százalékon áll,. Nem vagyok egy hard felhasználó de napi 4-6 óra aktiv képernyőidőm azért mindig szokott lenni. Remélhetőleg igy is marad az enerdzsi felhasználása . Fólia van rajta elől is . Itt tartok egyenlőre Meglátom AOD nélkül folyamatos blutooth (óra miatt ) és szinkronokkal mire ébredek... Ja! Lehet hogy bebeszélem magamnak de feltűnően gyors. ( Nem vagyok elfogult,szeretem kipróbálni a két gyártó készülékeit,gyakran váltogatok a Samu és iPhone csúcskészülékei között de ezt most én valóban és őszintén gyorsnak érzem az eddigiekhez képest. Pedig decemberben még xifon 12-t használtam és ahhoz képest is) Ha valaki gerjed rá akkor van egy független 3 hetes S20FE eladó nálam .
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Fiktivlife #185 üzenetére
Nálam S20+ 5G-t váltott s21 ultra. Az első napi üzemidő jól sikerült. Annyira acélos különbséget nem fedeztem fel (kamerán kívül) 2 teló között. Persze még csak belakás, alap dolgokat csinálgattam.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nhova
csendes tag
Műanyag hátlap ilyen árban, ne már...
Λ JöVő ΛZӨKé, ΛKIK ᄂáƬJáK Λ ᄂΣΉΣƬőƧéGΣKΣƬ, MIΣᄂőƬƬ ΛZӨK ПYIᄂVáПVΛᄂóVá VáᄂПΛK.
-
Nhova
csendes tag
Ráadásul kevesebbet adnak, mint az előző széria, lsd. kijelző felbontása.
[ Szerkesztve ]
Λ JöVő ΛZӨKé, ΛKIK ᄂáƬJáK Λ ᄂΣΉΣƬőƧéGΣKΣƬ, MIΣᄂőƬƬ ΛZӨK ПYIᄂVáПVΛᄂóVá VáᄂПΛK.
-
csorbajeno
veterán
válasz FіkuszKukіsz #189 üzenetére
De akkr nem melegedne jobban az Exynos...
-
janeszgol
félisten
válasz FіkuszKukіsz #189 üzenetére
Lol. Aztan az ilyenek fikazzak. Igenytelen teszter.
-
csorbajeno
veterán
válasz beastars #184 üzenetére
Mikor mondta hogy jobb, mint a SD888? Csak annyit mondott, hogy az Exynos 2100 jobb, mint az S20 szériában lévő és azokban melegedő Exynos 990. Egyébként azt honnan tudjuk hogy mennyi a külöbnség a SD88 és az Exynos 2100 között terhelve? A korábbi videóról kiderült, hogy nem voltak megegyezőek a körülmények...
-
Mardel
őstag
válasz csorbajeno #194 üzenetére
Amit én linkeltem azon a videón nem a melegedés volt a fontos, hőfokot szerintem nem is mértek rajta. Egyszerűen összehasonlították az európai piacos s21et az amerikai piacossal. Az hogy az exynos nem volt repülő üzemmódban a teszt alatt az annyit nem vesz el a teljesítményből hogy ekkora különbséget produkáljon a benchmark. Itt az volt a lényeg hogy a tesztet 1 perc 19 mp alatt befejezte a snapi az Exynos meg 8,2 mpel kullogott mögötte. Kb jó 10%-al lassabb az Exynos mint a Snapdragon de ez a 10% az árban nem látszódik, a Samsung ugyanannyit kér érte mint az erősebb változatért.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
TODI1111
veterán
". Itt az volt a lényeg hogy a tesztet 1 perc 19 mp alatt befejezte a snapi az Exynos meg 8,2 mpel kullogott mögötte."
Onnantól kezdve hitelét vesztette, hogy a snapis repülőbe volt az exynos meg hálózaton. Ki tudja mennyi mindent indított el az exynoson mig a snapis üresjáratban futott?
-
Mardel
őstag
válasz TODI1111 #196 üzenetére
Ez azért már elég kicsinyes dolog. Azért a mai világban kb. nem tart semeddig sem cáfolni hogy az Exynos nem ennyivel lassabb, de sajnos 2 nap alatt sem sikerült erre rácáfolni. Majd egy ilyen csatorna amelyik teszteléssel foglalkozik és több százezres a nézettsége meg sok tech oldal átvette a tesztet majd ezzel foglalkozik hogy direkt lerontja az exynost. Szerintem te sem gondolod ezt annyira komolyan.
Egyébként is cpu számolásban még 1 mpel jobb eredményt hozott az Exynos, grafikai teljesítményben lett harmatosabb ott meg semmit nem számít hogy a hálózaton van a telefon vagy offline.[ Szerkesztve ]
-
beastars
tag
válasz csorbajeno #194 üzenetére
Elég ha megnézed a képeket amik a teszben vannak. Mert ha csak 1 esetleg 2 fok lenne.azt még ki lehetne magyarázni. De vannak fent tesztek . Abban a táblázatban megint elmarad a exynos mint cpu performane , gaming perfomance , batery life. Meg volt még valami de nem emlékszem . utolag itt van ez
[ Szerkesztve ]
-
beastars
tag
Bocsánat ,itt most picivel jobb és szerintem az sem lesz meglepetés ha bizonyosá válik hogy képalkotas terén is elmarad a eus verzio
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB 12GB RAM Dual (G998), Csere!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Silver. BM387
- Samsung S21 FE 5G 6/128GB eladó kiváló allapotban
- S21 ultra 256Gb mint az új (felújítva) tokokkal töltővel eladó,ajándékna is.....Beszámítok, Posta ON
- AKCIÓ!!!S21+ 5G fekete, mikrokarcmentes kijelző, 8/128 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest