Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem nagyobb készülékem van, mint az S20 ultra (Mi Max 3) és azon aggódok, hogy nem fogok tudni ekkorát, vagy nagyobbat venni, ha tönkre megy. Ezt az Ultrát nem tudom megfizetni (a nyújtott képaránya miatt azonos képátló mellett is csak 114 cm2 szemben a 123-mal). A Mate 20 X lenne nagyobb, de az is drága és ritka sajnos (majdnem 131 cm2!, miközben kisebb a befoglaló mérete).
Már a tv-t sem kapcsolom be (55"), a telefonon kényelmesebb filmet nézni fekve.Engem se a súlya, se a mérete nem zavar, sőt, de tény, emiatt sérülékenyebb. Az egyetlen telefonom, aminek betört (repedt) a kijelzője, mert kilóg még a farzsebből is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest