- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdanika
tag
Sziasztok,
én egyre jobban nem vagyok megelégedve a kamera teljesítményével. Video közben nagyon sokat mozog a fókusz, valamint fényképezésnél is nagyon sok esetben nagyon nem sikerül eltalálnia a témát. Én vagyok ezzel csak így vagy másnak is böki a csőrét?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
hol lehet megnézni mi a rom verzio?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
válasz torrente777 #3512 üzenetére
én most 2 hónapja használom kb. megelégedéssel. Sajnos rózsaszín köd sosem volt, de már amúgy is elmúlt volna. Amúgy én ha egy negatívumot megjelölnék akkor az az ujjlenyomat olvasó, az valami tragikus. Pedig már minden tippet kipróbáltam amit itt leírtak az emberek.
Ez szerintem még az S10ben elment mert lehetett mondani hogy first gen meg minden. De azért 2 év alatt be kellett volna látni, hogy srácok ezt lehet ne erőltessük addig amíg nem megy rendesen.Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
rdanika
tag
Amúgy ahogy olvasom a fele hsz arról szól hogy szar ez a teló. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy bár tökéletes teló nincs, viszont ha körbe nézel a piacon igazából nincs más racionális választás androidos csúcskategoriában. Ami megbízható hírnévvel és szoftveres támogatással is rendelkezik. Szóval értek itt azt, hogy ha nem most ment volna tropára a telóm akkor vàrok még egy évet, de aki jelenlgek akar venni nem igazán van más választása.
-
rdanika
tag
válasz ForRedGlory #2143 üzenetére
Hello, nincs S20am viszont eddig az összes telefonomon külön kellett aktiválni a hívásvárakoztatás funkciót. Szóval gondolom itt is valahol a hívások beállításaiban kell. Kb ott ahol a szám kijelzést is tudod állítani.
-
rdanika
tag
Sziasztok,
Valaki véletlen vett sima S20 fehér verziót? Láttam, hogy egyes GSM boltokban lehet kapni. Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest