Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
válasz
balintka #4253 üzenetére
Visszavittem az üzletbe, nem vártam tovább a válaszukra (még mindig nem reagáltak a levelemre).
Meg akartak győzni, hogy ez csak egy fólia, le kell venni és ennyi. Mondtam azért ez nem így van, ha ennyi pénzt kiadtam érte, elvárom, hogy minden sértetlen legyen, és ne egyből kelljen másikat rakatni rá. Megjegyeztem, amennyiben raknak rá ugyanilyen fajtát ingyen, semmi gond. Válasz..., hát az nem megoldható.
Elláltam a vásárlástól, vissza kaptam a pénzt, majd ott egyből vásároltam egy másikat. Csak így lehetett, azt az összeget amit kaptam, pár perc múlva vissza adtam nekik.Eddig megvagyok elégedve vele.
Előtte note10+ volt, annak a WiFi része elég kényes volt, ezért lett a csere. A különbség, kb. három milliméterrel keskenyebb (könnyebb átfogni), nem olyan sarkos, és a kijelző két oldalt alig ívelt. A kamera különbség és a toll nekem nem számít, ezért azzal nem foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Old Skies teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest