Új hozzászólás Aktív témák
-
RobeeK
tag
válasz
janeszgol #181 üzenetére
Ez így igaz, viszont ez onnantól biztosra vehető (mármint hogy sikerre van ítélve), hogy a telefon neve úgy kezdődik, hogy: Samsung Galaxy S. Csak eléggé túltoltnak érzem azt a részt, hogy na ez milyen picike, holott nem az. Az, hogy van nála nagyobb, nem azt jelenti, hogy kicsi és még a mellékelt táblázat szerint se annyira pici, az S10 0.5mm-el szélesebb pl
És konkrétan sokkal kényelmesebb átfogni egy 5-6 mm-el keskenyebb de 2-3mm-el vastagabb telefont, hiába nagyobb a térfogata. Mintha ki lett volna adva, hogy ez most egy kicsi olcsó telefon és akkor ezt le kell írni 10x.
A telefon ettől függetlenül tetszik, csak nekem külsőre kicsit csalódás, a sárga látványra olyan csillogó műanyagosnak tűnt mint a pár évvel ezelőttiek (volt a kezemben). De ezen segít egy tok, ami egyébként is rákerülne -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #64 üzenetére
Tényleg elég érthetetlen, miért hanyagolják azt a szegmenst. Én megnyomkodtam mind a 3 kiállított Galaxy S10 variánst, nekem ez speciel kicsi, a sima S10 a tökéletes méret, ráadásul az edge kijelző is jobban bejön, így ez nekem nem opció.
De egyre inkább úgy tűnik, hogy bizony lenne igény kisebbre is. Kíváncsi leszek az eladási számokra, hogy fog teljesíteni a 10e a többihez képest. Nem csak a méret, a sík kijelző miatt is.
Nem az A/M stb szériákból kellene ilyen sok variáns, hanem az lenne az igazi, ha ténylegesen lefednének minden igényt, a méreteket tekintve. -
atis78
tag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
+1
Kicsit bosszanto a bekapcsologmb elhelyezese de egyutt lehet vele elni.
Epp tegnap sikerult eloben is megtaperolnom es nagyon jo a merete, csak a pixel 3-nal ereztem ugyanezt mikor kezbevettem.
Soha nem volt meg Samsungom de valoszinuleg ez lesz a kovetkozo telom ha leesik az ara es mas nem hoz ki meretben hasonlo elternativat. -
gyerecske
senior tag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
És azok , akiknek kisebb képernyő kell.
Egyébként nem is értem, hogy ha egy ilyen "kompaktabb" készüléknek ilyen sikere van - a hozzászólások és a külföldi tesztek alapján is mindenhol pozitívumként írnak a kisebb méretről - akkor miért erőlteti ránk az összes gyártó a tepsiket évről évre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest