- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Bizony, a kijelzőbe épített kamerára várok én is, remélem nem kell sok hogy kiforrottan és jól működjön.
Se a notch, se a lyuk, se a motoros megoldások nem az igaziak. Mindegyiknél sok a kompromisszum. Előbbi kettő nagyon megosztó külsőre, utóbbinál meg ugrik az IP védelem, és macerás az arc alapú feloldás is.
Mindegyik csak átmeneti kényszermegoldás szerintem. -
Juhaszatti
addikt
Ez ízlés dolga, ami nagyon szubjektív.
Én is nagyon furcsán néztem erre a lyukasztott megoldásra, nemigazán tetszett amíg kézbe nem vettem. De élőben, akár egymás mellé téve egy "hagyományos notchos" telefonnal, számomra sokkal kevésbé zavaró.
Igazából nem tudnám megmondani miért, egyszerűen ez a tapasztalat. Talán mert nem középen töri meg a kijelzőt, és nem vonzza annyira a szemem mint akár egy csepp notch.
Fekete sávval való eltűntetés ide vagy oda. Az amoleden egyébként sem túl szerencsés. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #190 üzenetére
"Összevetésre érdekes módon Android fronton ez addig mérvadó, míg ki nem derül, hogy az iPhone lényegesen jobb eredményeket mutat
"
Ez minden fronton addig mérvadó, amíg ez a különbség a mindennapi használat során észrevehető.
Ha nincs ilyen különbség, ezek a pontok csak cerkaméregetésre jók. Márpedig évekkel ezelőtt elértük ezt a szintet." Hát igen, ez sem a Samsung malmára hajtja a vizet, hogy olyan fél év alatt elveszti az értékének több mint a felét, míg az Apple termékek nagyon jól tartják az értéküket még használtan is."
Ha mutatsz nekem hivatalos forrásból, a megjelenési árához képest kevesebb mint fél áron kapható fél éves Note 9-et, vagy akár 1 éves S9+t, azt nagyon megköszönném.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Parallaxis #185 üzenetére
2 év múlva sem? Ezt honnan, vagy mi alapján?
Az S szériás Samsungok 2 évig kapnak főverziófrissítést, és több mint 3 évig biztonsági frissítéseket. -
Juhaszatti
addikt
"Hasra nem estem tőle,nekem az a furcsa hogy a noccsra ment a hiszti erre meg nem?"
De bizony, erre is ment rendesen. Olvasd csak vissza a korábbi hírek kommentszekcióit, de itt is megy a fika
dionaea:
Azért az S sorozat tagja és nem A, mert ugyanaz a csúcshardver van benne mint a többi flagshipben. Lehetne persze A szériás gyengébb hardverrel, de az már nem ez a telefon lenne. -
Juhaszatti
addikt
Én mondom. Sokkal jobban örülök egy plusz zoom kamerának a telefonon, mint egy széles látószögűnek. Olyan prózai okból kifolyólag, hogy számomra sokka hasznosabb, és sűrűbben is használnám.
De nekem a sima S10 van célkeresztben, úgyhogy ilyen kompromisszumot hála az égnek nem kell kötnöm. -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #64 üzenetére
Tényleg elég érthetetlen, miért hanyagolják azt a szegmenst. Én megnyomkodtam mind a 3 kiállított Galaxy S10 variánst, nekem ez speciel kicsi, a sima S10 a tökéletes méret, ráadásul az edge kijelző is jobban bejön, így ez nekem nem opció.
De egyre inkább úgy tűnik, hogy bizony lenne igény kisebbre is. Kíváncsi leszek az eladási számokra, hogy fog teljesíteni a 10e a többihez képest. Nem csak a méret, a sík kijelző miatt is.
Nem az A/M stb szériákból kellene ilyen sok variáns, hanem az lenne az igazi, ha ténylegesen lefednének minden igényt, a méreteket tekintve. -
Juhaszatti
addikt
válasz
fehér_ember #29 üzenetére
Igen, az én régi Lenovomban is így volt. Ébresztéshez volt duplakopp, lezáráshoz nem.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Rickenstein #11 üzenetére
Én örülök hogy a nagytesók maradtak hajlítottak, de jött egy sík opció is. Így mindenkinek van választási lehetősége. Én a sima S10-et tervezem beszerezni, és örülök a hajlításnak, anélkül bizonytalanabb lennék abban hogy arra váltsak-e.
Egyszerűen azért mert most is edge kijelzőt használok, és nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest